| alexRE a întrebat:

Cum sa mai fac sala, daca dupa ce de fiecare data ce fac si ma intorc acasa ma doare testicolul stang?
A inceput sa ma deranjeze si cand merg mai mult pe jos in ultimul timp. E o durere difuza care se simte si in zona inghinala, uneori se simte ca niste intepaturi.Ma doare uneori cand il apas, dupa ce vin de afara... dupa ce am mers mai mult.
E cel stang si nu e nimic ciudat cu el in cea ce priveste forma, marimea etc, nu exista zone tari umflate sau alceva de genu, doamne ferestee... e asa cum era si inainte oleaca lasat mai in jos ca celalalt putin mai mare cred, dar foarte putin nu e cine stie ce diferenta(cam 7 %). Am mai avut probleme de genu cu 2 ani in urma am fost la doctor si a zis ca nu am nimic.
Sa nu fac hernie doamne fereste...de la ridicat.Nici de sport nu mas lasa fiindca imi place sa fac miscare, insa chestia asta ma impiedica sa-mi continui activitatea.
Adevarul e ca am ridicat cam prosteste in vacanta cat am fost la bunici (am niste greutati de 20 kg acolo), poate de acolo mi se trage. A da si am purtat o vreme chiloti destul de stramti...

Voi ce credeti ca ar fi!
fundita!
Si va rog fara rasp de gen "du-te la urolog"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Daca durerea iti apare cand ridici greutati s-ar putea sa ai hernie. Nu te speria, nu e ceva grav. Se opereaza in 20 min si nu mai ai probleme. Ar fi bine sa mergi la un chirurg sa te vada cat mai repede.

| Leonard08 a răspuns:

Am patit si eu ceva in genul asta. Am avut cateva zile o durere usoara, iar dupa aceea abia mai puteam sa merg. Cand am fost la doctor mi-a dat un unguent antiinflamator (nu imi aduc aminte cum se numeasad ), si mi-a spus sa tin comprese cu apa rece. Nu stiu exact de la ce a fost, si eu mergeam la sala in timpul ala dar nu m-a fortam sa ridic greutati mari.