| whatisthis19 a întrebat:

Cum sa-mi dau seama ca o persoana fumeaza, se droghează dupa față?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu poti sa te prinzi, doar daca il prinzi in flagrant cu ele

| Yukidaruma a răspuns:

Daca fumeaza, sigur iti dai seama dupa mirosul de tutun.

Despre drogat, ei bine, stiu ca ochii sa ingalbenesc usor si devin luciosi iar tenul este ori foarte palid, ori foarte rosu, cred ca depinde de persoana, iar gesturile pe care le fac sunt usor anemice, de exemplu, in loc sa mearga normal, isi taraie picioarele.
Eu iti spun din experienta cu genul acesta de persoane. Totusi, nu este bine sa judeci din prima, mai ales daca nu cunosti persoana, poate taraitul acela al picioarelor face parte din comportamentul lor de baza.
Acesta a fost doar un exemplu si trebuie sa tinem cont de faptul ca fiecare persoana este unica si ca, in momentul care se comporta si arata altfel decat o cunoastem, inseamna ca ceva nu este in regula, nu neaparat ca s-a drogat, poate l-a tras curentul. Si eu aratam ca o drogata cand ieseam dimineata din tura de noapte de la munca, de ma taraiam pana acasa pe trei carari ca nu mai puteam de somn laughing.
So... dupa fata mai greu, poate dupa gesturi si vorbe mai merge sa-ti dai seama la un necunoscut, dar fata poate fi inselatoare.
Succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă stai lângă ea, miroase a tutun.
Dacă este drogat, se vede după ochi.

| MaryMaria333 a răspuns:

Pupile dilatate, comportament exagerat(violent, linistit, aerian etc), tremura, is si la care li se fac ochii rosii

| MaryMaria333 a răspuns:

Au privire pierduta, parca le'ar fi rau, sau rad din senin, gura li se lasa... La fumatori dintii is nu tocmai albi.

| Reghqen a răspuns:

Dacă fumează de la culoarea dințiilor, de la faptul ca tremură, de la mirosul de tutun, iar cei care se droghează cred ca de la faptul ca su ochii roșii, delirează, vede lumea în altfel, se pișă sânge, tremură, au fața palidă, albă, amețesc, leșină. sunt adormiți, de la mirosul gurii. de la toate astea îți dai seama

| Necunoscutu92 a răspuns:

Mai este ca se simte rau si incepe sa o ia pe alta parte se inrosesc ochii pupila se dilata

| Ionut659 a răspuns:

Păi tremură, ochii i se mișcă mereu, poate delira, vede totul diferit, nu fac așa ceva dar așa am ami dat de oameni de genu, îmi cereau bani, nu le da bani, nu este bine, se găsesc prin constanța, Vaslui și orașe din astea.

| Alverto a răspuns (pentru Ionut659):

De ce îți place să generalizezi? "Constanța, Vaslui și orașe din astea"
Dacă Vaslui nu este un oraș tocmai dezvoltat asta nu înseamnă că drogații umblă liberi pe stradă

| Ionut659 a răspuns (pentru Alverto):

Nu neapărat dar pe acolo am întâlnit eu, poate sunt și prin București sau alte orașe, țări etc.