| Eron a întrebat:

Cum sa-mi inbunatatesc auzul? Eu aud foarte bine, insa as dori sa-mi dezvolt mult mai bine acest simt.Cum as putea face? Are legatura si cu alimentatia? Daca, da spuneti-mi. Daca nu, iar spuneti-mi cum as putea face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Eron! Un "suc auditiv"
Un vechi remediu pentru imbunatatirea auzului este sucul de usturoi, ceapa, morcovi si patrunjel.
Se pun doua masuri de apa intr-un blender, cu o ceapa taiata marunt, doi morcovi si o legatura generoasa de patrunjel. Usturoiul crud se piseaza pentru a obtine uleiul din el care se adauga la suc. Acesta va ajuta la cresterea fluxului sangvin la nivelul nervului auditiv, iar morcovii si patrunjelul sunt bogate in vitamina C si niacina, care contribuie in mod natural la imbunatatirea functiei auditive.
Sucul se bea o data pe zi timp de o luna. Daca preferati mai mult lichid nu ezitati sa puneti apa sau sa il combinati cu alte sucuri naturale. http://www.nodismed.ro/......70719.html
O seară cu zâmbet să ai!

3 răspunsuri:
| spuf_8357 a răspuns:

Aparat auditiv

| EdwardEddy a răspuns:

Ai reusit ceva cu acel suc? Isi face vre.un efect?

| MisDia a răspuns:

Buna!
Are legatura cu alimentatia si cu ce vrei sa auzi.