| Dana1999 a întrebat:

Cum sa-mi măresc sanii? Nu depun grăsime în zona pieptului din pacate, iar cu exercitii nu merge, alea măresc pectoralii nu tesutul mamar.
Nu vreau silicoane sau sa fac vreo intervenție.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oz_1736 a răspuns:

Nu iti forma o imagine de frumos dupa cum arata altele. Mai sunt fete cu sanii mai mici. Baietii sunt baieti, barbatii sunt altceva. Fii desteapta si alege tu baietii, nu te lasa aleasa ca din turma. Fii inteligenta

3 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Sutien cu "implant"... sunt sutienuri care au o umplutura care face sa para ca ai sani mari

TOTUSI, asta e o idee buna sa te simti mai bine in pielea ta, dar daca ajungi cu un baiat care te doreste numai pentru sani atunci, cand ajungi cu el in pat s-ar putea sa fie dezamagit... RAU

si sa stii ca te inteleg, cu toate ca eu nu am fetish-ul asta (ma uit la fata si la ochi, nu la diverse parti ale corpului cat de bombate sunt) totusi sanii mari e cel mai comun fetish care exista, la americani mai ales e absolut)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mărimea lor este determinata genetic din păcate fără implant nu îți poți mari sânii. Acceptate asa cum ești.

| UnGalago a răspuns:

Bună,
Din păcate nu există o metodă revoluționară de mărire a sânilor.
Ce poți face? Să te accepți așa cum ești. Nu sânii mari te fac mai atractivă, mai sexy sau mai apreciată, ci tu ca persoană. Un fizic plăcut, îngrijit, inteligență și încredere în sine, aceste arme vor fi mereu la modă.
Dacă vei arăta că îți place de tine așa cum ești, ai toate șansele să fii plăcută de alții.
Chiar crezi că mărimea lor contează? Și crezi că aici vei găsi un sfat magic prin care să scapi de un complex?
Iubește-te așa cum ești!