anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa o conving pe o prietena ca sa faca sport straight face. Ea vrea sa slabeasca dar a gasit o metoda mai geniala, energizante + 4-6 tigari pe zi.Deci mi se pare prosteasca ideea dar ea nu vrea sa auda de sport frustrated si nu stiu cum sa o conving frustrated.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rioko a răspuns:

Spune-i sa incerce produsele de la Herbalife, mama a slabit 8 kg intr-o luna deci sunt f eficiente in loc sa dea banii p energizante si tigari mai bine ia de acolo si asta ar insemna sa cumpere un fel de praf ca cel de ciocolata calda si nsite batoane ca cele de la fitness si acele sunt cu ciocolata...

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Energizante? Să-i "moară" ficatul!
Ţigări? Îi scade imunitatea organismului şi se şi anemiază!
Este o idee nu prostească sau genială ci distrugătoare.
Mergeţi împreună să faceţi sport, poate aşa o convingi.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Proaste alegeri fac unii din pura comoditate!

| raissa a răspuns:

Sfatuieste-o sa consulte un nutritionist care sa o invete cum sa manance sanatos si ce alimente sa evitehappy apoi spune-i ca ai vrea sa faceti ceva impreuna ca prietene. sa mergeti la sala ca ai auzit ca sunt baieti simpatici acolotongue sau la alergat ca stii tu ca vine si un baiat care ii place ei acolotongue bafta!

| 009 a răspuns:

Fi u exemplu ei... apucate tu si poate o sa vrea si ea... e imi distractiv in doi

| Ganduri albe a răspuns:

Mergi cu alti prieteni de-ai tai pe un teren jucati un fotbal si chestii si invit-o si pe ea. Daca nu vine dupa ce se termina sa te lauzi ce super a fost, ca toti v-ati distrat si ca ati fi vrut sa fie si ea acolo :d

| 16.laura.16 a răspuns:

Cauta pe internet informatii legate de ideea ei, pentru a-i demonstra cat este de prosteasca. Arata-i-le, apoi informeaz-o asupra beneficiilor legate de sport. Iesiti la plimbare, cu bicicletele, cu rolele, ajut-o sa prinda gustul! Succes!

| Sile_6892 a răspuns:

Ai putea sa o ajutzi "prin exemplu personal" dar cred este satula de sfaturile tale. Ct tigarile este cea mai proasta idee deoarece dauneaza sanatatii si plamanilor. Ai putea cauta pe net poze cu cele mai grase femei sin Romania. Cel mai bun exemplu este de ai "demonstra" pe tine insuti ca baietii "prefera in generak fete snur, fara tate, fara cur", adica cat mai suple. Mai cunosc 2 mici metode; 1. Sa o inviti la o drumetie chiar in 2 deoarece si mersul pe jos face corpul suplu. 2. Pe 1 August incepe Postul Sfintei Maria care va tine 2 saptamani. Postul adevarat si rugaciunea sincera fac "minuni" la toti care vor crede cu adevarat. Totusi tu esti o "prietena adevarata pentru ea" incat ai posti, ai tine regim sau ai face sport daca ea ar putea slabi, din pacate nu te poti folosi tu si de trupul el. Ii poti spune doar atat; "daca vrei poti" oar daca nu vrei sa nu te plangi peste "n" ani ca nu te mai poti misca.

| BuBuLyNa a răspuns:

Du-te cu ea la un doctor sau la un fitness sai vorbeasca despre sprot, alimentatie,, energizante si tigari si daca nu intelege nici asa adunati prietenii si sfatuitio impreunawinking bafta ca ai mare nevoiewinking

| Dăă a răspuns:

Omg! idea nu e geniala chiar deloc laughing si nici sanatoasa whistling pai cel putin daca nu face sport zi sa manance mai putin mai multe fructe salate si cu sportu habar n-am laughing dar totusi am o idee zi ca ii dai ceva ce isi doreste ffff mult daca face sport laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

PS : da ce mai mananca? Baga tigari in ea si de mancat nu cred ca se mai ocupa.