| 123abcd a întrebat:

Cum sa opresc cresterea in inaltime? am 16 ani 1, 80 si ceva si imi este destul,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ridica greutati(ex. haltere) de la ele iti va forta coloana si de acea nu vei mai creste niciodata si in plus faci si muschi, dar tine minte alegerea este finala.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu sunt metode de oprire din creștere, ești sănătos iar cât privește înălțimea nu ești de speriat.
Pa, pa.

| babzibazatu a răspuns:

Un sfat ar fi sa incepi sa faci culturism, care opreste intr-o oarecare masura cresterea in inaltime, si astfel iti poti si dezvolta constitutia fizica.
Pe piata ar trebui sa fie in mod normal inhibitori de hormon de crestere, dar eu unul NU ii recomand, fiindca iti pot afecta metabolismul din cauza faptului ca influenteaza functiile Hipofizei.
Totusi, cel mai bine ar fi sa te accepti pe tine insuti asa cum esti, fiindca faptul ca esti inalt nu e un lucru rau, ci creaza avantaje in viata, si ai putea sa si beneficiezi de aceasta caracteristica a ta, fiindca, de exemplu, ai fi bun la baschet.
Succes!

| Orbithh a răspuns:

Pai si eu am cam acelasi lucru numai ca am 12 ani si1, 70 nu ai cum sa opresti cresterea crying...din pacate corpul se dezvolta pana crede el ca atat ar fi dragut daca am putea sa ne alegem in viata tot...bafta!:Xkiss