| Pop_Larissa_Maria_1995 a întrebat:

Cum sa opresc tusea seaca fara medicamente? Va rog răspundeţi cat de repede sunt disperata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GoldandSilver a răspuns:

Bea un ceai caldut, mananca sau pune in ceai portocale, miere, lamaie, menta. Funda?

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca e vorba de un copil, te duci frumusel cu el la spital.

| darrio2007 a răspuns:

Nu poti.Vezi sa nu ai ceva la plamani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, trebuie depistata cauza tusei, pentru ca in acest fel, vom sti cum sa actionam.
Eu iti recomand sa fii consultata de medic, deoarece tusea poate sa apara ca o consecinta a unor afectiuni mai delicate, cum ar fi probleme respiratorii, sau chiar probleme de natura cardiaca.
Stiu ce zic, deoarece am trecut pe unde treci tu... tuseam de-mi ieseau ochii din cap, vedeam stele verzi, pana la punctul de asfixie.
Deci, eu consider ca aceasta este cea mai buna solutie...

| CuriousStuff a răspuns:

Exista 5000 de motive pentru care ai putea tusi. Trebuie sa rezolvi cauza, nu efectul. Mergi la un control, vezi ce ai si o sa scapi si de tuse.

Întrebări similare