Tipa sau vorbeste mai tare, vei ragusi cu siguranta, apa rece cu gheata dar nu prea iti convine ca ti se umfla amigdalele.
Mananca inghetata. Trage aer in piept dimineata pe la 4, cand e frig. In timp ce alergi si bei apa cu gheata. Vezi sa nu dai in ceva mai grav.
Mai e nevoie sa-ti zic ca ragusitul vine automat cu durerea in gat si posibil cu amigdale umflate?
In orice caz, trage la narghilea.
Stii ce? du'te la un concert rock si canta deodata cu ei si tipi ca nebunu.si eu cand am ajuns acasa mi-am pierdut vocea. pur si simplu sunetele nu mai ieseau din gura mea...Mama m'a dus la spital...si doctorul a zis ca ma intereneaza si ca poate va trebui sa'mi faca o operatie. dimineata cand m-am trezit in spital mi-a revenit vocea. putin ragusita dar totusi ok
Eu odata am fost la dunare.Eram in apa si fratimiu m-a dus la apa mare si eu am tipat cat m-a tinut gura si seara am ragusit.
Pai dupa aia o sa ne intrebi "cum pot sa scap de raguseala?" daca vrei sa ragusti bea apa rege de la congelator sau dormi cu gura deschisa di cu geamul si a doua zi sa vezi ca nu mai poti sa vb de ragusita de o sa fii
1. un ceai fierbinte ( trebuie sa il bei imediat dupa ce ai luat apa de pe foc ) 2. pune o sticla de apa minerala la concelator ( te ajuta mai mult apa minerala pentru ca e acidulata ). 3 dupa ce pei ceaiul fierbinte ( bea'l cat poti de repede ). apuca'te si bea apa rege cat de multa poti. 4. tuseste din abundenta dupa. poti manca si paine prajita ca sa te zgarie pe gat... aaa si nu mai stiu. tipa.alearga si apoi bea apa! bafta cu ragusala.
Tipi foarte foarte tare bei apa cu gheata si...mananci foarte muuuuulta inghetata!
Bea apa rece tipa cat poti fumeaza mult...citeste tare si nu stiu stai in frig