| Gheorghe_Popescu_1972 a întrebat:

Cum sa reduc glicemia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca este peste limita de 110-120 atunci te adresezi medicului pentru tratament.

Regimul si sportul sunt primele lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a mentine glicemia la nivelul scazut

| LaviniaAC a răspuns:

Daca aveti glicemia ridicata este clar o problema de nutritie. Va invit la o evaluare nutritionala gratuita: http://www.adiocelulita.ro/......-gratuita/ in cazul in care sunteti din Bucuresti. Foarte bun pentru reglarea glicemiei este un supliment pe baza de Crom precum acesta: http://www.adiocelulita.ro/suplimente/nutritie-interna/yellow-crom/ Am pacienti cu diabet de tip 2 care au reusit sa-si regleze glicemia binenteles cu un regim adecvat si cu acest supliment din plante.

Răspuns utilizator avertizat
| pietrean a răspuns:

Mese de 5 ori/zi, cat mai mici cantitativ:3 mese principale si 2 suplimente(orele 8, 11, 14, 17, 20).Masura la mesele principale,cat o cana mare de cafea
Alimente:peste,pui,curcan,vita,castraveti,ardei,ridichi,varza acra,spanac,conopida,ciuperci,dovlecei,fasole verde,mazare,loboda,rosii,salata verde,sfecla rosie,ceapa,morcov,telina,portocale,grapfruit,mere,visine,kiwi,patrunjel verde.
Mai putin cantitativ:cartof,usturoi,fasole,linte,struguri,prune,paine alba,de loc.
Nimic prajit,totul fiert,copt,doar paine integrala,graham cate putin.Oua doar in preparate,cat mai putine.
Lapte,iaurt,branza vaci,toate fara grasimi,telemea desarata,urda.
Ceaiuri din:afin,urzica,teci fasole,anghinare,dud.
Restul,mai poti afla si de GOOGLE, sau daca un medic este mai binevoitor(de obicei, dau o foaie tiparita, unde sunt trecute produsele care au trecute cantitatea de glucoza si sunt greu de calculat), sa-ti spuna niste meniuri.Pentru tatal meu,eu am aflat mai multe de pe net, decat de la medici.
Dar, cel mai mult, conteaza sa EVITI STRESUL, care este cel mai mare dusman pentru activarea diabetului.

| giony54 a răspuns:

Cu tratament naturist Rhodiolin, Nopalin, Cromium Max cate trei pe zi o luna.Nu au efecte secundare si nu trebuie lute decat o luna pentru ca sunt reglatoare si bineinteles grija la alimentatie si stres.Se pot comanda aici www.mypurnutrition.com/produse/.Trateaza diabetul chiar si cel cu insulina dar in 6 luni.