| iintunericul a întrebat:

Cum sa scam de matreata? Am fost si la medicu de familie si mi-a dat ceva sampon, dar nu mi-a trecut de el, ma pieptan si 15 minute, Dau funda cine stie ceva leac!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Sapun cu sulf.Il gasesti in farmacii.Nu miroase bine dar dupa o clatire abundenta un balsam de par rezolva problema.
Multa sanatate thumbs up

| Madayna a răspuns:

Foloseste Head & Shoulders Menthol

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, in orice sampon pe care l-ai folosi, adauga bicarbonat de sodiu.

| njohn a răspuns:

Sampon de urzica big grin

| Tyberiu2000 a răspuns:

Sau poți încerca să te clătești cu apă cu oțet, e o metodă pe care mi-a spus-o doamna de fizică și asistenta medicală de la școală. Baftă!

| RusuCristin26 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa folosesti un sampon care sa nu iti agreseze parul si scalpul( adica fara sodium lauryl sulfate).
2.Cumpara ulei de arbore de ceai (tea tree sau melaleuca alternifolia)-va elimina matreata si va regulariza productia de sebum. Ca si tratament, maseazati scalpul cu samponul tau in care ai varsat trei picat.de ulei de tea tree (pt.fiecare doza). Va reduce mancarimea si descuamarea, deci matreata.
Intr-o saptamana am sa scriu pe blog (https://homebeautywithcrystyn.blogspot.it) un articol cu mai multe remedii.

Întrebări similare