| Gheorghyna a întrebat:

Cum sa scap de acnee? funda pentru cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CeVreauEu a răspuns:

Pai poti sa-ti faci o masca de argila. Te duci la farmacie si cumperi ori granule de argila ori pudra. Daca faci cu granule, pune una sau 2 depinde, si daca vrei sa faci cu pudra pune o lingura. Si dupaia pui cateva picaturi de apa minerala si amesteci pana se face ca o pasta. Si dupa ce s-a facut ca o pasta, o intinzi pe toata fata si putin pe gat[fara sa pui pe conturul ochilor]. O lasi sa se usuce complet[ai sa simti cum te strange putin fata] si dupa acea dai cu apa pe fata pana nu mai ramane nimic. Poti sa faci asta odata pe saptamana si intro luna maxim ti se usuca toate cosurile de pe fata si e natural happy Sper ca te-am putut ajuta, bafta, te puplove struck

6 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Eu am auzit ca e ft bun zineryt, sincer eu nu am incercat. In primul rand NU TI LE MAI STOARCE. Stiu, te enerveaza, nu le suporti, poate ti se pare un lucru minor daca le storci, dar crede'ma iti apar mai multe si nu mai scapi de ele. Eu nu le mai storc de un an si ceva si nu mai am nevoie de fond de ten sau altceva. Si inca ceva:evita sa iti ti mainile pe fata.Si acum sa iti spun si ce am folosit eu si am fost ft multumita[inca le mai folosesc]: Gel de curatare[dimineata si seara] Am avut de la niveea si de la avon [planet spa], dupa care cutaden[gasesti la farmacii, este in jur de 10lei, dermogent[gasesti la plafar, vreo 8 lei - pentru pete si cicatrici]. Dar daca la tine e acnee pronuntata poate ar fi mai bine sa consulti un medic dermatolog. Bafta.

| justsmile_1748 a răspuns:

Simplu si usor, urmeaza exact urmatorii pasi :
1. te duci intr-un sat si cauti o vaca
2. ii dai mult sa manance sa te asiguri ca are burta plina
3. bagi capul in ANUSUL ei si o lasi sa-si faca treaba
4. dupa ce iti scoti capul stai asa 438759083745093 de zile pana nu mai ai nimic pe fata
si cam atat, dupa 438759083745093 de zile poti face dus, crede-ma e testat stiintific.
ma bucur ca team ajutath pupucesk dulcick :*:*:*:*
app : soarele se va stinge in curand deci bucurathe cath mai poti :X

| YoBogdan97 a răspuns:

Acneea poate aparea la varsta adulta si nu are deloc legatura cu viata sexuala. Punctele mari, rosii, dureroase si inestetice, care nu cedeaza la nici un tratament cosmetic sunt probleme de sanatate ale multor adulti, iar stresul, poluarea si viata dezechilibrata isi pun amprenta si pe tenurile mature si declanseaza acneea tardiva: porii sunt inchisi printr-o secretie care devine vascoasa, aglomerata de celulele care se descuameaza si care se suprainfecteaza cu flora microbiana care se gaseste sub piele.

Persoanele obosite, stresate, femeile care au ovar polichistic, dar si amatorii de alimente condimentate si de alcool sunt mai predispuse sa faca acnee la varsta a doua. Exista forme grave de acnee, mai ales cand leziunile sunt localizate axial sau inghinal si in aceasta situatie, vizita la dermatolog devine obligatorie. Pe langa o ingrijire cosmetica cu produse adecvate tipului de ten, medicii recomanda urmatoarele tratamente: antibiotice din gama ciclinelor, suplimente hormonale care se adapteaza fiecarei persoane in parte sau tratamente cu derivate din vitamina A care normalizeaza ciclul de viata celular.

Tratamentul aceneei trebuie sa dureze minim 28 de zile si respecta ciculul de viata al celulor organismului. In cele mai multe cazuri, tratamentele dureaza peste 6 luni, pentru ca medicii incearca sa "educe" glandele sebacee sa secrete mai putin sebum, secretiile abundente de grasime favorizand instalarea acneei. Tratamentul nu trebuie neglijat pentru ca in cazul amanarii vizitei la dermatolog pot ramane cicatrici.

| ringo a răspuns:

Sal! de acnee scapi cu rabdaretongue au aveam cateva cosuri prin liceu si credeam ca e capat de lume laughing. le-am tratat in fel si chip, tot n-am scapat de ele.

| blee a răspuns:

Incearca ''acneasis'' e o crema destul de buna.la mine a at rezultat

| snoopy_6080 a răspuns:

Poti incerca crema Normaderm de la Vichy. Am auzit ca e foarte buna si are rezultate pe masura. Si are efect pe toate tipurile de ten. Dureaza cam aproximativ o saptamana pana iti dispar, daca iti dai o data pe zi in cursu acelei saptamani.

Întrebări similare