Ceau
Metoda care ti-o recomand este:
30 de abdomene dimineata, 30 seara daca vrei este bine sa mergi si la sala.Cure de slabire/pastile in niciun caz!
http://www.youtube.com/watch?v=XykeKSf5Dtc
Succes si o seara placuta! :)
Prin sport fa abdomene sau incearca sa alergi in fiecare zi cat mai mult si sa ai o dieta variata.
Hey! poti incerca prin schimbarea alimentatie, adica sa nu mai mananci gras (daca cumva o faceai), sa consumi mai multe fructe si legume...si sport, mult sport.
Facand mult sport si lipsa unei vieti sedentare, adica sa nu stai mereu acasa:*
Te poti duce la sala, dar daca atunci cand iesi de la sala bagi o shaorma degeaba... Trebuie sa iti faci un program, cand si cat sa mananci.
Buna! Incearca sa faci exerciti pentru abdomen. Pentru a scapa de burta trebuie sa lucrezi cu partea inferioara, pentru asta sunt foarte eficiente abdomenele cu picioarele, incearca vreo 20-30 in fiecare seara, iar cand te vei obsinui poti incerca mai multe, dar nu ridica nivelul de dificultate. Pe langa astea si abdomenele propriu-zise sunt eficace.
Succes!
Buna. Eu m-am pus pe slabit acum un an si mi-a reusit. Am incercat sa reduc dulciurile dar nu de tot si deodata. Am baut ceai negru, ceai detoxifiant si am incercat sa consum cat mai multa apa. Am facut o serie de exercitii de o ora pentru fiecare grupa : abdomen, brate, coapse, fese etc. Tie iti recomand, daca ai o cantitate mica de grasime sa incepi printr-o detoxifiere, iti poti cauta una pe internet. Ca ai un abdomen plat e normal ca trebuie sa dai jos toata cantitatea de grasime din corp. Asa ca fa un set de exercitii, te poti uita pe youtube, sau pe diferite site-uri, pentru fiecare grupa cu pauza de 5-10 minute intre ele. Poti sa incerci zatul de cafea pe burta si masajul!
Antrenament eficient si o dieta sanatoasa si echilibrata.
Eu iti recomand programul "Jos Burtica in 12 Saptamani" de aici http://goo.gl/gEUaI
Succes!
Fara sa-ti schimbi alimentatia n-ai cum. Poti sa mergi tu la sala cat vrei sau sa faci acasa sute de abdomene daca bagi in tine mai multe calorii decat arzi.
iLOVEquestions întreabă:
Aly359 întreabă:
capsunik13anca întreabă: