| Domnisoaraindragostita a întrebat:

Cum sa scap de cocoasa din spate? Orcit incerc sa stau dreapta nu reusesc, stau un pic cu spatele drept si pe urma imi reiau vechea pozitie fara sa-mi dau seama! In plus cind incerc sa ma indrept ma doare spatele. Am aproape 19 ani si am un spate foarte urit!crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| utzutzu a răspuns:

Fie un corset fie sa incerci sa dormi in pozitie dreapta fara perna la cap ceea ce e putin cam inconfortabil.

2 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

In timpul liber,la masa, la calculator, pune-ti o coada de matura la spate, tanand-o cu bratele, fortandu-ti spatele sa stea drept.Consulta un ortoped, e posibil sa ai o cifoza.
Sanatate multa!

| OMGZombiesEverywhere a răspuns:

Poti incerca sa porti un corset, nu poti sa stai stramba nici daca vrei. E putin incomod, dar zic ca merita.