| Adela243 a întrebat:

Cum sa scap de cosurii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Acum serios, ceva naturist:
1-Se rade coaja la o portocală
2-Se stoarce o lămâie
3-Se pisează bine 5-6 căţei de usturoi
4-Toate ingredientele se amestecă cu 100 gr.de miere
5-Se pun la macerat 4-5 zile la temperatura camerei
se mestecă de cel putin 2 ori pe zi
6-Se aplică seara pe locul cu acnee şi se spala cu apă
călduţă după 30-40 min.În câteva zile se vede efectul!

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Demolează-le!

| Akemi a răspuns:

daca folosesti faina de porumb te speli pe fata in fiecare dimineata int'o saptamana 2 ti se vor vedea rezultatle o sa ai un ten mai curat si o sa ti se diminuieze cosuriletongue

| nico097 a răspuns:

Eu seara imi dau cu malai pe fata umed si stau cu el vreo 10 minute apoi ma spal cu ceai de marar proaspat si observ ca,, cosurile mele s-au uscat imi aparuse o gramada si nu stiam ce sa fac sau mai dau cu feliute de usturoi direct pe cos.Bafta.

| bebitzapau a răspuns:

Buna! si eu am avut tot o problema su cosurile destui ani, miau distrus viata si isfarsit am gasit solutia contra lor.tot ce trebuie sa faci e sa nu le mai dai atata importanta si sa folosesti un produs de la yves rocher un gel pentru cosuri in fiecare dim si seara si fara sa iti dai seama o sati dispara dar trebuie si tu sa ai incredere pentru ca si eu am incercat 1000 de remedi si nu au dat rezultate pentru ca nu le lasam in pace.:*

Întrebări similare