| roxyka a întrebat:

Cum sa scap de cosurile de pe fata dar fara creme scumpe care irita fata? DAU FUNDA SI NOTA 10.hee hee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sefata a răspuns:

Zynerit, cutaden, mastii cu rosii( cele mai bune)winking si cu zeama de lamaie. Masti cu castravete! fundyta?batting eyelashes bafta >.

8 răspunsuri:
| UNfriendLY a răspuns:

Zineryt + skinoren

Răspuns utilizator avertizat
| cristi 25 a răspuns:

Spalate de 4-5 ori pe fata cu sapun si nu te mai sterge cu prosopu si ai sa vezi ca in maxim 0 luna se cunoaste ceva, si sa nu fie vreo javra de sapun, folosesti si tu unu mai asa ca un protex, dove, nivea, etc unu mai de doamne ajuta si o sa-ti lipseasca toate cosurile si nu le mai stoarce deloc, chiar daca se vede mari sau urat nu le mai stoarce, asa am facut eu si m-am chinuit mult si acum nu mai am deloc

| 000iasmina000 a răspuns:

Trebuie sa folosesti un ac neruginic, il clocotesti sau il dai cu spirt. Asa o sa fie si usur ,nadureros si nu se va infecta.

| Eff a răspuns:

Zineryt e singura ta sperantalaughing

| keddy a răspuns:

Pai eu am incercat cu ZINERIT, este ceva gen substanta care se gaseste la farmacii, este undeva la 30 lei dar a doua zi deja numai ai cosuri. eu am avut eruptie de cosuri si mi-au trecut. deci recomand ZINERIT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apa de mare face bine... dar daca nu esti la mare...nu stiu. pune si tu niste sare de mare in apa si date pe fata. cel mai important este sa nu le spargi ca de altfel se inmultesk tot mai mult.credema am trecut prin asta