Stai linistita,in ziua de azi nu se mai lucreaza cu dureri, sunt anestezi foarte eficiente si efectiv nu vei simti nimic! Mai bine iti invingi teama si iti rezolvi din timp problemele dentare, asta sa nu te rezolve ele pe tineCURAJ!
Pai am vazut in intrebarea ta anterioara ca este vorba despre o carie, nimic mai mult, sincer si mie mia fist frica de dentist pana luna trecuta cand am descoperit ca nu simti nimic, mai ales cand iti plombeaza. Sincer cel mai enervant lucru la plombare mi se pare aspiratorul ala enervant cu care trebuie sa stai in gura, nimic mai mult! Iar de dentofobie n-am de zis decat ca daca ai fi simtit pe vremea parintilor tai(pe cand erau copii) cum era sa-ti faca ceva ti s-ar fi parut o sedinta de relaxare mersul la dentist de acum!
Copile,gadeste-te ca e ca si cum ti-ar fi frica de sanatate...peste ceva timp o sa spui"Fir-ar ea de frica!" cand o sa ai probleme...
Eu... doar stau pe scaun si doctoru' si face treaba si plec. Pe scurt astept sa treaca timpul.
Si eu am avut asta dar mi-am luat inima in dinti si am mers nu e asa de rau crede-ma si aveam 7 anisori, nu trebuie sa-ti fie frica n-ai de ce, el nu-ti vrea raul iti vrea binele si asa ca fa cum am facut eu: ia-ti inima indinti si du-te ca asa se rezolva fobiile infruntandu-le! bafta