@adina, si eu am am aplicat "tehnica asta" si cand am venit primul lucru a fost "log in pe mess si TPU" ))
Cred ca ar trebui mai mult de o saptamana... o luna
@nimicspecial, cel mai bine toarna un paharel de apa pe monitor,[ca pe unitate e paguba prea mare] si asteapta sa iti ia ai tai monitor))) cu ocazia asta iti piere si chefu de net
Inca ceva
Eu am incercat si partea cu angajatu[angajat=fara calculator si net]
Pai da` unde m-am angajat eu...de stau toata ziua pe net)) ce sa mai zic, nu mai scap eu de net, nu netu de mine ))
Gandeste-te ca nu are rost sa-ti pierzi viata in fata unui monitor, intr-o lume virtuala care nu te va conduce nicaieri. Iesi afara, chiar daca e frig, respira aer curat, bucura-te de zapada, iesi cu prietenii, vorbiti, distrati-va, cate nu poti face!
Fa`ti prieteni.Iesi cu ei in oras.Nu mai sta prea mult in casa. Fa-ti un hobby. Ocupa-te de o pasine de a ta[Inafara de pc]Ajuta pe cineva.Cumpara`ti un animal de companie.Citeste.Invata...Bafta
In prima saptamana reduci 1 ora pe zi din timpul petrecut la calculator in a doua saptamana reduci cate 2 a treia reduci cate 3 ore si tot asa. sper sati foloseasca
Du-te undeva la picnic, undeva in natura cand e vreme frumoasa. acum daca vrei poti sa mergi la schi poate te faci apoi dependent de frumusetile naturii, de peisajele frumoase
Simplu.gaseste altceva sa nu mai intri pe net asa mult, dezactiveazati conturile, fa-ti un program de stat la pc, scoate-l din priza si eu am avut probleme stateam la net cu zilele si apoi mi-am dat seama ca nu stiu sa mai citesc o carte!
nu iti pierde timpu cu ceva ce nu te ajuta in viitor"
Poti sa scapi cel putin in doua moduri: 1. iti propui sa reduci treptat timpul pe care il petreci in fata calculatorului, si cel mai important dormi seara, nu sta pe net pana noaptea tarziu.
2 Ambitioneaza-te, nu mai intra pe net o saptamana, lasa-o mai moale si cu mobilul(daca te intreaba cineva la scoala de mobil, spui ca nu gasesti incarcatorul, n-ai baterie, chestii d'astea), uita-te la un documentar sau ia ceva carti de citit.
Mergi la tara o luna sau cateva zile. eu am stat 3 luni si nu am mai murit fara calculator.
Stai vreun an doua cam asa ceva si stai numai la televizor sau sa iesi pe afara.
membrugirl2010 întreabă:
Chivoiu_Emanuel_1993 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: