Nu stiu c sa iti spun.,.eu sunt la fel ca tine.mie f frica.dar nu tb sa te gandesti numai la asta ca mai rau ti se face frica. oricum nu e cine stie c nenorocire.nu sunt chiar asa rai dentistii.:*
Stai linistita cred ca o sa te anestezieze dar nu o sa doara ca atunci cand medicu iti ia sange din vena! O sa simti o intepatura dar stai acolo linistita pentru ca daca te misti s-ar putea sa te doara si mai tare! Si dupa ce te anesteziaza nu mai simti nimic!
Pai incearca sanu te gandesti la durere.
Eu am avut probleme doar odata si a trebuit sa merg la dentist; imi era putin frica, dar nu m-a durut deloc.in cazul tau s-ar putea sa ai o durere mica; spune-i dentistului si el va intelege
Mda, cam asa ma simteam si eu atunci cand am fost pentru prima data la dentit. Nu cred ca exista o metoda de a scapa de aceasta frica. Atunci cand te vei aseza pe scaunul pacientului, vei avea emotii imense (crede-ma), dar totul va trece atunci cand iti vei da seama ca ai scapat de durerea de dinte(masea)
Iti urez doar SUCCES!
Trebuie sa recunosc si eu sunt curajoasa pana ajung la cabinet dar dupa incep sa tremur, ametesc si spun ca mai bine nu veneam.
Dar tatusi pana la urma iti faci tu singura cateva favoruri mergand:scapi de durere, poti manca din nou si scapi totodata si de carie. Daca ai mai fost atunci inseamna ca stii cum e si ce te asteapta.
Oricum sper ca raspunsul meu o sa te ajute sa prinzi putin curaj.Bafta:*
Nu ai de ce sa te sperii. Gandeste-te ca o sa scapi de maseaua cu pricina si ca nu o sa te mai doara. Si eu am trecut prin asta si nu a fost foare dureros. Fi curajoasa e doar o masea!