anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa scap de matreata asta nenorocita. Spuneti-mi toate metodelelaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Tunde parul foarte scurt,aplica zilnic fluocinolon, spala-l seara si limpezeste-l cu otet de mere in care ai pus la macerat frunze de urzica, nuc si pelin!

| eu17 a răspuns:

Hmmmm. foloseste un sampon bun, daca nu merge consulta un dermatolog, vorbesc serios...iti va da ceva pentru scalp.

| mousemagic a răspuns:

Eu am auzit ca trebuie sa te speli cu frunze de nuc, vreau sa incerc si eu in vacanta.

| Ghost_1336 a răspuns:

Eu ma spal cu Head and shoulders si nu mai am matreata...

| Loredana_5493 a răspuns:

Incearca un sampon foarte bun anti matreata si spala-te pe par mai des si se poate sa scapi de matreata. happy

| stupid a răspuns:

Samponul CLEAR vezi ca scrie pe el care este de matreata, e cel mai bun.

| alexrot15 a răspuns:

Mai bine te duci la o farmacie si ii ceri lu tanti aia ceva

| lory_7261 a răspuns:

Poi foloseste un sampon anti-matreata sau sa iti dau o idee pune intr-un lighean cam o jumatate de pahar de otet si apa si te clatesti de vreo cateva ori... dupa iti dai cu sampon.parul tau o sa miroase putin dar poti sa te dai in timpul liber

| Sunshine_5306 a răspuns:

Foloseste samponul ELSEVE. E super! Crede-ma!

| Duracel a răspuns:

Incearca sa nu te enervezi si sa stai mult cu samponul in cap ( circa 1h jumate) daca nu merge incearca sa sa te speli de 6 ori pe cap

| Duracel a răspuns:

Du-te la un farmacist si intreaba de solutie de matreata vezi ca e ceva praf am incercat si vezi ca miroase nasol dar dai si tu cu spray etc

Întrebări similare