Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva,sa citesti o carte interesanta,depinde ce gen iti place tie,sa ii mai ajuti pe ai tai prin casa,sa inveti la materiile din ziua respectiva, sa asculti muzica pur si simplu, sa iesi in aer liber cu prietenii sau iubita...
Fa ceva cu modemul sa nu mearga sau da-l parintilor sa-l ia cu ei sau sa-l ascunda undeva
Nu merg trucurile de mai sus? Incearca ceva! Supraincarcati timpul si sa fii atat de ocupat incat nici nu stii ce mai e calculatorul, apoi cineva sa te opreasca...
Cautatzi un hobby,desen,sport(iti recomand parkour,iti petreci mult timp afara,iti dezvolta agilitatea, muschii), scrie poezii sau ocupate de muzica
Pai,gaseste ceva de facut in aer liber ceva care te captiveza.Si eu am fost dependent, nu mancam, nu dormeam, stateam doar la jocuri. Eu am cerut ajutorul parintilor pentru a ma tine cat de cat departe ca na nu se poate taia de tot. Mergi mai des cu prietenii in aer liber.Fa sport si cand simti nevoia de jocuri gandeste-te la dorinta de a scapa, ca nu calculatorul este stapanul tau si ca iti poti controla singura viata. Sper ca te-am ajutat.
Iti sugerez sa foloseti trucu cu gagica (fa-ti o prietena si iesi cu ea )
sau ceartate rau cu mama/tatal tau sau cu amandoi sa te pedepsesca de tot dupa 2 zile nici nu-ti mai pasa mi s-a intamplat o data
Trebuie sa iesi din casa sa te plimbi sa te joci cu prieteni pe afara, sa citesti; pur si simplu alte activitati
Sterge jocurile si asculta doar muzica si pe net intra pe un si-te da nu de jocuri de filme orice
Sterge acel joc de pe calculator si pe net blocheaza site-urile cu jocuri.Te rog funda!