| CosminutzaA a întrebat:

Cum sa scap de vergeturi cat mai repede prin metode NATURALE. Am 13 ani si mi-au aparut vergeturi rosii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Unt de cacao... caută un unt de cacao organic, fără alte ingrediente adăugate (găseşti în plafaruri şi magazine naturiste) şi masează pielea după fiecare duş.

| Adrianetc a răspuns (pentru BiuL):

Si sti ca a functionat prin propia experienta? Pentru ca am si eu, mai ales fratemiu de la sala, si. a dat cu diferite crede-ma, iar din cate am citit eu vergeturile nu se trec niciodata, sunt ca niste cicatrici, deci fara operatii zatul de cafea si uleiul e o simpla pacaleala.Le poti doar ascunde prin bronz, sau sa-ti faci un tatuaj peste.

| BiuL a răspuns (pentru Adrianetc):

Nu am incercat tratamentul. Am vrut sa zic si eu ca ele nu trec niciodata pot fi doar ameliorate cu diferite proceduri si crema.

| Asy3 a răspuns:

Mergi la farmacie si cauta crema cu colagen. Trateaza vergeturile cat sunt inca rosii pentru ca atunci cand se vor albi for fi definitive.

| manyxx a răspuns:

Simplu, nu mai manca pana te umfli ca un balon gata sa explodezi si in timp vor disparea singure.

| yellowalien a răspuns (pentru manyxx):

N-are legătură ce zici tu cu vergeturile. Eu sunt slabă de când mă ştiu, nu am suferit variaţii bruşte de greutate şi cu toate astea am câteva vergeturi fine, care nu ştiu din ce motiv mi-au apărut...