Comprese cu frunze se varza zdrobite cu o sticla, felii de cartofi cruzi si am mai vazut in filme la americani ca ei isi pun o felie de carne de vita compresa!
Comprese cu varza sau pune gheata. Poti aplica si o bucata de carne pe locul respectiv. Se recomanda carnea slaba, precum cea de vaca, studiile au demonstrat ca aplicarea unei bucati de carne, la temperatura camerei, pe locul cu probleme, ajuta la diminuarea unflaturii si reducerea vanataii.
Eu eram la tratament si luam vitamine [nu stiu cum se numesc dar sunt de la A la Z ], in acea perioada am avut un accident si m-am ales cu o vanataie la picior si sa vezi minunea peste doua zile cand vream sa ma epilez, vanataia mare si mov parca nici nu a existat . Deci incearca sa iei si vitamine.
Mi s-a inamplat si mie tot la fel...m-am interesat de problema aceasta si am aflat ca pentru umflatura trebuie sa pui o compresa de apa rece, si pentru ochi speli si zdrobesti o legatura da patrunjel, o pui intr-un bandaj si o pui la ochi... sper sa iti treaca