Mandy te sfatuiesc sa nu ne intrebi pe noi pentru ca e posibil ca cineva sa iti dea un raspuns doar ca sa primeasca vot sau funda si sa fie ce mai mare prostie acolo iar tu sa o pui in practica...cel mai bine ar fi sa te duci la un doctor.
De ce sa-i ascunzi cand poti sa-i elimini? Incearca sa renunti la dulciuri, sucuri si prajeli si practica un sport de 3 ori pe saptamana.
Daca vrei sa-i ascunzi.cam greu. Iti poti lua chilotei/boxeri cu talie inalta sau iti poti cumpara niste strampi care te strang, am vazut la televizor cu numele de.slim & lift parca
Numai manca dupa 6 seara,eventual daca iti vine fomica doar un fruct, fa`i mult sport, mai ales exercitii pentru abdomen http://www.youtube.com/watch?v=emKAokYovek uite aici niste exercitii ft bune, daca faci aceste 8 minute pe fiecare zi, cred ca va da rezultate;)
sper sa te fi ajutat :*
Pai.cum am scapat eu de colacei in 3 luni.Am inceput sa fac abdomene seara invelita in celofan(stateam si noaptea cu el pe burta) .la inceput cate 10, a doua zi 20 si tot asa pana la 200, dupa care incepi sa faci iar cate 10...la mine a dat rezultate, dar am mai baut si ff multa apa si e binevenit si un masaj de 3 ori pe saptamana cu ulei de masline si zatz de cafea(asta ajuta si la celulita)...Bafta in tot ceea ce iti propui!