| Mandy a întrebat:

Cum sa scap sau sa ascund colaceii inestetici de pe burta? Chiar am nevoie de ajutor. Veti primi toti vot, iar cel imi bun, fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iza4ever a răspuns:

Mandy te sfatuiesc sa nu ne intrebi pe noi pentru ca e posibil ca cineva sa iti dea un raspuns doar ca sa primeasca vot sau funda si sa fie ce mai mare prostie acolo iar tu sa o pui in practica...cel mai bine ar fi sa te duci la un doctor.

3 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

De ce sa-i ascunzi cand poti sa-i elimini? happy Incearca sa renunti la dulciuri, sucuri si prajeli si practica un sport de 3 ori pe saptamana.

Daca vrei sa-i ascunzi.cam greu. Iti poti lua chilotei/boxeri cu talie inalta sau iti poti cumpara niste strampi care te strang, am vazut la televizor cu numele de.slim & lift parcahappy

| aniriiiiii a răspuns:

Numai manca dupa 6 seara,eventual daca iti vine fomica doar un fruct, fa`i mult sport, mai ales exercitii pentru abdomen http://www.youtube.com/watch?v=emKAokYovek uite aici niste exercitii ft bune, daca faci aceste 8 minute pe fiecare zi, cred ca va da rezultate;)

sper sa te fi ajutat :*

| Bondgirl_7645 a răspuns:

Pai.cum am scapat eu de colacei in 3 luni.Am inceput sa fac abdomene seara invelita in celofan(stateam si noaptea cu el pe burta) laughing.la inceput cate 10, a doua zi 20 si tot asa pana la 200, dupa care incepi sa faci iar cate 10...la mine a dat rezultate, dar am mai baut si ff multa apa si e binevenit si un masaj de 3 ori pe saptamana cu ulei de masline si zatz de cafea(asta ajuta si la celulita)...Bafta in tot ceea ce iti propui!winking