| adina_8288 a întrebat:

Cum sa scapi de paduchi? Vreau un raspuns cat mai rapid.Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
29 răspunsuri:
| machupicchu a răspuns:

Pentru paduchi poti folosi cu succes si gazul, precum si orice produs farmaceutic recomandat in acest scop. Paduchii ii poti lua chiar si circuland cu mijloacele de transport in comun, etc...
Atat gazul, cat si solutia farmaceutica se pune pe par si pielea capului, se lasa sa actioneze 10 -20 minute, dupa care limpezesti parul(limpezeste-te in apa pusa intr-un lighian, pentru a observa daca au cazut "animalele"). Nu este necesar sa-ti tunzi parul, pentru ca vor pieri si "lindinile".
succes...

| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt creme si medicamente la farmacie exact pentru paduchi, purici etc.

| monyk a răspuns:

Buna, de paduchi poti scapa folosind o anumita solutie speciala pentru paduchi, este la farmacie, intraba la farmacie si sigur vei gasi un produs bun care sa isi faca efectul intr-un timp cat mai scurt.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Aoleuuuu, cat de groaznic sa iei dupa fiecare fir de par sunt niste oute acelea trebuie luate pentru ca acelea sunt ovulele paduchilor iar ei trebuie cautati si omorati in ca. Dupa aceea sa se tunda mai scurt si sa se dea cu gaz chiar 1 saptamana, zi si noapte. Sfat de la mama meawinking

| SweetCandy a răspuns:

Pe timpuri se folosea gaz...acum cred ca exista solutii speciale in farmaciihappy

| gabriela_7862 a răspuns:

Draga mea, cea mai buna solutie (in cazul in care nu toate firele tale de par sunt acoperite de lindii= oua) ar fi sa te tunzi cat de scurt poti si apoi sa te dai cu petrol, nu cu gaz. pui pe o bucata de vata si tamponezi la radacina. o sa simti ca te arde, dar nu sta decat o jumatate de ora, apoi spala-te pe cap, dar tot cu un sampon special (pe care il poti gasi la orice farmacie sau plafar). avantajul folosirii petrolului este ca indeseste parul. bafta!

| alma a răspuns:

Solutiile de la farmacie sunt foarte bune, doar ca trebuie sa-ti scurtezi parul daca il ai lung si sa te piepteni cu un pieaptan foarte des dupa ce-ti dai cu solutia. Bafta

| TeoIonela a răspuns:

O colega de-a mea avea paduchi iar mama ei ii smulgea pur si simplu:
unul cate unul din capul ei
si asa a scapat
stiu ca se mai folose si gaz dar nu stiu daca e cea mai buna alegere

| TeoIonela a răspuns:

O colega de-a mea avea paduchi iar mama ei ii smulgea pur si simplu:
unul cate unul din capul ei
si asa a scapat
stiu k se mai folose si gaz dar nu stiu daca e cea mai buna alegere

| FashionDiva a răspuns:

Pai poti scapa intr-o ora folosind NITOLIC. Am impresia ca este un produs din Polonia adus si la noi, eu asa mi-am vindecat baiatul. Uite mai multe detalii aici: http://www.nitolic.ro/alege-nitolic.html

| liliana83 a răspuns:

Exista sampoane pentru paduchi in farmacie, dar te-as sfatui faci baie cat mai des si curatenia sa nu lipseasca din casa, mai ales lenjeria de pat sa fie alba si curata. E foarte important sa fie cineva in fiecare zi sa se mai uite in capul tau sa te curate putin cate putin de lindine(oua de paduchi). http://www.google.com/......tp?/search
Succes.

| 12xxxx34 a răspuns:

Pai... de la farmacie a mai incercat cineva si spunea ca e aiurea si nu merge...
Incearca la veterinar si intreaba de solutii pentru paduchi la pui...
Stiu ca suna ciudat dar am auzit ca functioneaza.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rade-te in cap, este rapid si eficient.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Sper sa am un raspuns bun la intrebarea ta! Mergi la farrmacie si intrebi ce e mai eficient pentru a scapa de ei! Iar farmacista sigur o sa iti dea ce iti trebuie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste gaz lampanic. si un pieptane foarte desa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PEDEX este cel mai bun sampon impotriva pediculozei. Incearca-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu crede-ma si mi-am luat o solutie pedex si nu a functionat apoi m-am peptenat cu pepten des mi-au cazut paduchii m-am spalat cu sapun de casa apoi m-am clatit cu apa cu otet si dupa aia m-am dat cu gaz iar sa scapi de lindine trebuie sa pui pe cineva sa ti ia de pe firele de par crede-ma functioneaza si nu mai asculta de oamenii care nu au avut ce ei ce stiu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu petrol,, cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E nasol daca ai paduchi... daca ai fantana, sa bagi capu` acolo...am auzit de la strabunica mea.Merita incercatwinkingSi in plus nu ai nimic te pierdut, sau pur si simplu te tunzi la 0(chelie) si iti ei o peruca din par naturalwinking. Oricum iti tin pumnii sa scapi fara sa fie nevoie sa te tunziwinkingBAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Adina sunt in aceeasi situatie, crede-ma. Cel mai greu este sa scapi de lindine, trebuie sa te ciupeasca cineva ca altfel ramii cu iei. Nu dispera, vei scapa de ei. Nu crede pe cei care zic sa te tunzi. Succes...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, du-te la farmacie si cere solutie pentru paduchi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu petrolul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma ca nu bine sa ai paduchi eu m-am dat cu ulei de mazline dar a ramas ouale care au eclozat acum trebuie sa ma spal in fiecare zi cu sampon special de la farmacie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista la farmacie Pedex asa se numeste.

| AlinaMaricescu a răspuns:

Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.

A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.

Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.

Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.

Puphappy

| RoxanaStan00 a răspuns:

Iti recomand tot gelul natural impotriva paduchilor si lindinilor de la Thursday Plantation...a avut cineva in familie si a functionat repede.

| Ira a răspuns:

Verisoara mea avea asa problema, si din chite am inteles isi clatea parul cu otet amestecat cu apa, dupa asta sil pieptanachiteva minute, mi-a spus ca vedea cum paduchii chicau big grin

| Isac_Ramona_1997 a răspuns:

Aoleu foarte nasol.Cel mai greu e sa scapi de lindini. Sfat:amesteca niste apa cu otet.in cantitate mai mare sa fie otetul.stropeste bine de tot parul su apoi puneti o punga in cap. sper ca ti-am fost de ajutorwinking happy big grin funda?

| Blg2369 a răspuns:

Astazi am descoperit cu mama aceste "animalute". Am fost atat de speriata incat am inceput sa tip si sa plang zici ca mi-a spus cineva ca mor in 3 ore. Aveam o mancarime de ceva timp dar nu m-am gandit la asa ceva., Tin sa iti spun ca nu imi ating parul ptc. mor de frica.la scoala nu m-am mai dus ptc. mor de rusine si tot asa. Am cumparat o solutie d ela farmacie si.nu e buna de nimic. Acum astept maine sa vedem cu gazul si pieptenele acele ff des...Imi este ffff frica nu stiu cum o sa dorm cu aia in cap! straight facestraight facestraight face