Gaz in par,scapi in mod garantat, in copilarie aveam frecvent si asa scapam, problema e ca acum nu stiu daca si de unde se mai gaseste gaz, oricum asta e remediul ideal, plus ca gazul intareste si radacina deci nu iti fie teama ca nu patesti nimic rau
Merge si motorina dar nu lasat asa mult timp in par. Inmuiata o textila in motorina si apoi aplicat pe par pana se umezeste.acoperit capul cu o punga de plastic de preferinta silasat vreo 3 ore. Apoi spalat capul bineinteles. Asa ne despaduchea si parintii nostri.
Buna, pai daca nu vrei sa te tunzi ar trebui sa te duci la farmacie, dar ca remedii natturale ar fi usturoul fa o pasta de usturoi pisat si spalate cu el succes
Pai la pasta de usturoi mai trebuie sa pui si ulei sau.
Si nu pun usturoiul pe par si dupa ma spal sau cum? Explica
Amestecati 1-2 linguri de zeama de lamaie cu o cantitate egala de pasta de usturoi. Aplicati acest remediu la nivelul scalpului si lasati-l sa actioneze 25-30 de minute, apoi spalati parul cu apa rece.
Aplicati ulei de masline la nivelul scalpului apoi acoperiti capul cu o punga de plastic. Lasati acest remediu sa actioneze in timpul noptii.
Amestecati 2 galbenuse de ou, 2-3 linguri de otet si 2-3 linguri de zeama de lamaie. Aplicati acest remediu si lasati-l sa actioneze timp de 20-30 minute, apoi clatiti parul cu apa calda.
Realizati o pasta cu putina apa si 10-12 migdale, apoi adaugati 3-4 linguri de otet, 2 linguri de zeama de lamaie si pasta de usturoi. Lasati acest remediu sa actioneze timp de 2 ore, apoi clatiti bine parul. Administrati acest tratament 3-4 luni.
Masati parul si scalpul cu alcool, lasati-l sa actioneze timp de 30 de minute, apoi spalati bine parul. Administrati acest remediu o data pe saptamana.
Aplicati la nivelul parului o pasta realizata prin pisarea frunzelor de neem. Aplicati aceasta pasta la nivelul parului, lasati-o sa se usuce, apoi spalati bine parul. Administrati acest remediu de 2-3 ori pe saptamana.
o varianta la fel de buna succes
Astea sunt pentru paduchi?
Da draga mea andreea succes
Cred ca mai bine apelezi la Paranix...
Ingrediente:
Ulei mineral, agenti spumanti, parfum.
Nu contine insecticide.
danusikd întreabă:
Miruna3094 întreabă: