| serena_3566 a întrebat:

Cum sa slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Si pe mine ma chinuie aceasta intrebare...

| Flav a răspuns:

Cum, esti in Romania si inca n-ai slabit?

pupimik
| pupimik a răspuns:

Dieta echilibrata + sport!

| TotLora a răspuns:

Doar un medic de specialitate te poate ajuta sa slabesti

| Gabystelistu95 a răspuns:

Ziua 1: minim 2 litri de apa plata si ceai (exclus suc, apa minerala)
Ziua 2: orez fiert cu legume (fara sare, ulei sau alte cele)
Ziua 3: spaghetti cu ketch-up (fara ulei, sare sau alte cele)
Ziua 4: maxim 2 kg mere (nu dulci)
Ziua 5: legume fierte (fara cartofi)
Ziua 6: maxim 1/2 kg cartofi fierti (fara sare, ulei, iaurt sau altecele)
Ziua 7: un piept de pui fiert

| Andreeagen a răspuns:

Mult sport si o alimentatie corecta

| myckey a răspuns:

Cu capsula de slabithappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dieta echilibrata (cate putin din toate) cu mentiunea: nu prea gras, nu prea sarat, nu prea multe dulciuri, multe lichide, legume, fructe si fibre zilnic + min 30 minute activitate fizica zilnic, evita situatiile stresante, optimism ^^ si o vointa de fier. Ca sa nu mai vorbim ca un asemenea comportament echilibrat si controlat te va ajuta sa eviti bolile metabolice si cardiovasculare in viitortongue Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! poti slabi mai repede si mai usor cu compot de mere fara zahar! 1 l apa, cateva mere... fara zahar! trezeste`te la ora 8:25 si fa sport ori in casa ori afara

| den a răspuns:

Sport mult.si incearca sa eviti mancarurile prajite, painea, dulciurile.

| AndrutzzaS a răspuns:

Mult sport

| Andreea44y a răspuns:

Fă Exercițiu acasă si încearcă sa înlocuiești mâncarea care o mănânci tu de obicei cu fructe. cum ar fi mere, mandarine, banane, portocale. si cu astea poți sa îți stingi pofta de mâncare și cel mai importantă bea multă apa și ceai verde și in fiecare dimineața stoarceți o lămâie într-un pahar cu apa călduță si bea cu burta goală.
credemă daca faci așa sigur o sa slăbești pentrucă la fel am facut si eu?‍♀️? si am slăbit de la 70kg am 50kg?

Întrebări similare