| TRANSVERSAL a întrebat:

Cum sa slabesc? am23 ani 1.60 si 64 kg, m-am ingrasat intr-o luna 7 kg de cand am inceput sa iau anticonceptionale,chiar ma simt slabita din cauza lor si imediat adorm dupa le le iau, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| beautifulpeople a răspuns:

Poate ar trebui sa consulti un nutritionist. E doar o parere.

| dinescu2002 a răspuns:

Pur si simplu fa sport in fiecare seara si dimineata, nu mai manca ce nu e bun organismului ex: painea ingrasa mult!

| TheDarkDragon a răspuns:

Pai cel mai bine e sa consulti un nutritionist, dar mai sunt si alte metode de a slabi:mergi mai mult pe jos, alearga, mergi la sala, fa un sport, tine o dieta, mananca in special mai multe fructe si legume, nu carne, dulciuri si alte chestii care ingrasa.Dar cel mai bine e sa mergi la nutritionist, asta e parerea mea.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ar trebui să te sfătuieşti cu un medic,părerea mea,nu-ţi pot da niciun sfat.
Încearcă să reduci dulciurile,grăsimile, prăjelile, alimentele de tip fast-food, băuturile acidulate, încearcă să faci mai multă mişcare.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai luat anticonceptioalele la recomandarea medicului ginecolog? Daca nu, opreste-le si mergi la medic pentru un set complet de analize de sange si un control! Daca le-ai luat la recomandarea medicului, inseamna totusi ca nu iti priesc si cel mai bine mergi si vorbeste cu el, pentru ca ti le va schimba. Probabil ca este prea mare cantitatea de hormoni pe care pilulele o contin. Anticonceptionalele nu ingrasa, dar pot duce la o senzatie de balonare, pentru ca retin apa. Incearca 4Femina, un medicament naturist care te poate ajuta sa iti revii. Ai grija de tine!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fa sport si redu cantitatea de mancare. Anticonceptionalele NU ingrasa, ci cresc pofta de mancare, depinde doar de tine sa te abtii de la mancare si sa faci mult efort. daca adormi mai repede de doua ore dupa administrare, nu e de la contraceptive, ci de la altceva, fiindca pastila isi incepe efectul cam la doua ore dupa administrare.