Buna. Nu exista niste exercitzii care sa scoata grasimea dintr-un singur loc al corpului, daca slabesti, slabesti de peste tot. Alearga jumatate de ora in fiecare zi si mananca mai putin, nu dupa ora 6. Bafta
Tin sa precizez ca merg cu rolele destul de des si fac basket de 2 ori pe saptamana, dar pana acum nu am observat nici o schimbare.
Mergi la fitness sau daca nu, fa acasa diverse exercitii fizice, alearga jumatate de ora - o ora pe zi si probanil in timp vei observa o schimbare.
Asa ma bucur ca vad intrebarea asta pentru ca te pot ajuta! http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8 deci in fiecare zi faci exercitiile astea de 2 ori dimineata si seara sau cand ai tu timp. O sa suporti o febra musculara in primele 2 zile, dar ce conteaza! O sa ai niste rezultate uimitoare! Te rog, chinuie-te si o sa vezi ce fericita o sa fii! Te rog sa imi lasi un mesaj peste aprox 10-15 zile :x.
Exista exercitii pentru anumite zone ale corpului si chiar eficiente se pare. Lally uite o idee aici http://www.topsanatate.ro/......4483.html. Multa bafta! (Ar trebui sa las lenea si sa ma apuc si eu de ele.)
Totusi, cred ca sunt mai degraba pentru tonifiere. Oricum e bine sa ai si o dieta, scazand numarul de calorii consumate, sa faci mai mult sport, nu doar exercitiile respective. Vei vedea cu timpul schimbari. Nu te astepta sa le vezi imediat.
Pai maicamea mi-a recomandat pentru solduri urmatorul exercitiu pentru ca si eu am aceeasi problema si stiu cum te simti: te asezi pe podea sau saltea si stai intr-o parte cu o mana sub cap iar apoi ridici piciorul pana la 90 de grade, apoi il lasi jos si tot asa cam cat poti la inceput, iar dupa fa tot mai mult, cam vreo 30 odata si apoi intoarce-te invers cu o mana sub cap si schimbi piciorul. Bafta! Nu stiu daca functioneaza pentru ca mama a slabit acum 2 ani iar eu ma chinui acum asa ca sunt incepatoare ca tine si si eu fac exercitiile astea de 2 zile si sper ca intr-o luna sa am rezultate. BAFTA
Hei buna, ma confrunt cu aceeasi problema, ma simt foarte urata dar cei din jur neaga asta insa nu sunt de ajuns vorbele lor daca eu ma vad urata.Fa exercitii, crede-ma nu e usor, eu am incercat si cu aparatul mamei relax&tone si nimic. Nu mai manca seara decat fructe, chiar daca e tentant pentru a scapa de solduri, trebuie sa scapam de burta. Nu uita, daca gasesti ceva anunta-ma si pe mine. Succes!