| Loredana123 a întrebat:

Cum sa slabesc in zona picioarelor? Sunt fata si vreau sa slabesc in zona picioarelor pentru ca am niste picioare pot spune foarte grase si asta e o problema pentru mine avand in vedere ca sunt si mica de statura ...Merg foarte mult pe jos dar degeaba cam o ora jum in fiecare zi ..Deci ce as putea sa fac? Eu nu mananc de dimineata pentru ca nu am timp mananc abia pe la 12 14. Deci ce sa fac? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| tpumember98 a răspuns:

Poti incepe sa alergi si asa vei slabi. Nu te forta prea mult de la inceput, alearga doar cat poti, dar trebuie sa fie destul cat sa obosesti in final.

| melisssza a răspuns:

Deci daca te referi la gambe atunci potii sa te ridici pe varfuri de 30-40 de ori apoi sa faci o mica pauza, iar daca nu atunci genoflexiuniile sunt foarte bune si cu genoflexiuni iti mai formezi si fesierul