| Ruxandra100 a întrebat:

Cum sa slabesc macar un kilogram doua? plls! nu stiu chestia cu funda... sunt noua aici pe TPU

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. alimentatie
2. sport

cate mese ai acum si ce mananci?

| Ruxandra100 explică (pentru Cosmin86):

2 mese pe zi, dar mai mananc asa paine cu... depinde, dulceata dar in rest mai mult nu mananc. Si mananc supe, salate, cartofi prajiti. Bine mai mananc si altceva depinde...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ruxandra100):

Scade cantitatea de calorii schimband felul cum prepari mancarea.

In loc de cartofi prajiti => cartofi copti sau fierti, instant ai scazut o gramada de calorii.
In loc de carne prajita sau la cuptor, fiarta sau pe gratar. Si alte schimbari de genul.

Aceeasi cantitate, doar schimband felul de preparare scazi calorii => o sa slabesti

| Dkgray a răspuns (pentru Cosmin86):

E de preferat sa gatesti carnea la cuptor, la temperatura scazuta decat sa o faci pe gratar. In portiunea unde carnea atinge metalul fierbinte, pe langa fapul ca moleculele ei se deterioreaza, apar si substante toxice pentru organism.
Probabil ca cea gatita pe gratar are cu ceva mai putine calorii dar este mult mai nesanatoasa deci nu compenseaza.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dkgray):

Stiu, mi-ai mai aratat articolul ala pe getfit happy
Dar ti se ia si sa o mananci mereu fiarta

| Dkgray a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, asta asa e. Solutia e sa alternezi modul de gatire. Evident ca daca mai scapi si un gratar nu e capat de lume, dar ai grija sa nu fie ars si adauga si niste legume cu efect antioxidant.
Pestele, legumele, chiar si puiul pot fi gatite la aburi. Eu folosesc o chestie de genul:
http://www.asianhomegourmet-online.ro/......e-414.html

| 789456123 a răspuns:

Sal eu iti recomand sa mananci mancaruri cat mai usoare, sa reduci din cantitati, sa nu mananci dupa ora 6/7, mananca doar o felie de paine sau deloc daca reusesti, si taie portia de dulce mananca mai bine un fruct, nu manca gras, nu bea decat apa plata, si ai putea sa faci zilnic cateva abdomene, la mine a mers.