Cel mai bun truc ar fi sa faci ceva miscare.
Mergi la sala.e cel mai ok cred
Din cate stiu eu de la diriga mea (care are dabea 40 de KG si are 30 ani )cick cea mai buna cale e cu bors o cana de bors seara si una dimineata...da nu dala de cumparat ci facut un casa...
sper sa iti fie de folos:d
Slabirea rapida duce la dereglarea metabolismului(pentru totdeauna) si ingrasare dubla.Asa ca ia-o mai usor! Evita prajelile,pastele fainoase,painea(cat se poate), carnea de porc, deci tot ceea ce contine o cantitate mare de glucide si lipide.Cina sa o iei cel mai tarziu la ora 19.00.A...si sa nu mananci mult o data.Mai bine mananci mai putin si mai des.Si fa multa, multa miscare:mergi mai des la plimbare in aer liber, fa exercitii fizice usoare(de preferat sa fie facute pana la ora 17.00-18.00(cel mult). Multa rabdare(caci vei avea mare nevoie) si multa bafta!
A. sper ca te-am ajutat!
Ceva extrem? taie-ti sunca
ON: Alearga, si iar alearga, practic fotbal si ca sa ne mentinem in forma alergam pana ne dor picioarele, adica pana muschii picioarelor sunt complet extenuati. desigur nu e cazul pentru tine, poti alerga 50 minute pe zi de dimineata, si incearca si cu
sprinturi. multa bafta
1.Dormi pana in ora 10
2.Consuma proteine intre orele 15:00 si 16:00
3. Ultima masa sa fie pana la ora 18:00
4.Bea suficienta apa
5.In fiecare zi trebuie sa ai 3 mese principale si 2 gustari.