| Cirjan_Robert_1997 a întrebat:

Cum sa slabesti 10 kg in 3 saptamani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UrSuL3Tz a răspuns:

Mori de foame

10 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

In nici un caz nu este indicat sa faci asa ceva. Pentru ca slabirea sa fie de lunga durata, ar trebui sa slabesti cam 2 kg pe luna.
Dar poti s-o faci, cu riscul sa te imbolnavesti si sa pui inapoi dublul greutatii date jos asa de repede (se numeste efectul eu-eu adica y si o, ca vad ca robotelul corecteaza gresit!) in scurt timp.
Eu am incercat o astfel de dieta, cu slabire rapida dar in 6 luni aveam mai mult cu dublul greutatii date jos.
Am mancat timp de o luna doua zile pe saptamana, neconsecutive, numai mere. Crude sau rase. Merele sunt alimente cu calorii negative si cu cat mananci mai multe cu atat slabesti mai mult.
Dupa o luna am slabit 10 kg.Dar apoi am avut probleme cu fierea si nici acum nu mai pot manca mere fara sa-mi fie greata!
Sunt si alte alimente cu calorii negative, pe care poti sa le consumi din belsug, fara sa faci foame, si care te ajuta sa slabesti.
http://www.unica.ro/......11362.html
http://www.sfatulmedicului.ro/......ative_6430

Elianna
| Elianna a răspuns:

Am crezut ca intrebarea ta era reala si cand colo tu ti-ai batut joc de noi. Trebuia sa postezi intrebarea la T/A, dupa fundita care ai dat-o!

| Cirjan_Robert_1997 explică (pentru Elianna):

Nu este o gluma scuze ca nu di-am dat funda i-am dat din greseala aluia dar era pentru mama mea care vrea sa slabeasca

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu trebuie sa-mi dai mie fundita, dar sunt raspunsuri elaborate, destepte aici, si tu dai fundita la raspunsul "mori de foame!? Esti de-a dreptul stupid!
Cata lume din cei care s-au strofocat aici, o sa-ti mai raspunda in viitor?
Iti spun eu! Nimeni serios!

| persseuss a răspuns:

Pentru inceput nu mai mananci asa de mult cum faceai inainte

| michelia a răspuns:

E aberant sa-ti doresti asa ceva. Iti dai peste cap tot metabolismul, ai putea sa ai tulburari cardiace, sa-ti cada parul etc.
Daca iti propui ca termen 2- 3 luni, iti spun ce dieta am urmat eu.
Reiau unul din raspunsurile mele referitor la dieta, pe care o urmeaza deja si altii.

Am tinut si eu o dieta acum ceva vreme si am slabit 10 kg in 3 luni fara chin si infometare, pe baza de proteine ( mereu am fost slaba si am vrut sa redevin asa). Este vorba despre dieta Dukan. Detalii poti gasi pe site-ul lor ( daca nu ai o dieta deja personalizata de un nutritionist).
Gasesti toate detaliile pe etape pe link.
O sa mananci destul de multa carne slaba, peste in perioada asta, branza de vaci slaba, oua, iaurt degresat, unele legume si o sa bei 2 l de apa plata pe zi.
Plus mers pe jos zilnic 30 minute ( sau ceva gimnastica).
Adio dulciuri si grasimi o perioada. Ai voie in schimb sa bei Cola zero ( are indulcitori) zilnic ( maxim jumatate de litru).
O sa slabesti din prima saptamana citeva kg si asta o sa te motiveze sa continui.
Ai grija, prima faza, de atac, care e cea mai dura ( doar carne de pui, peste, oua, brinza, iaurt si tarate de ovaz alaturi de 2 l de apa), sa nu o tii decit 5-6 zile ( pentru 10 kg...pentru 20 kg o tii 8 zile, pentru 5 kg o tii 3-4 zile). Urmeaza apoi alte faze, mult mai usoare.
Ai mai multe detalii pe site aici.

http://dietadukan.ro/

http://dietadukan.ro/regimul

Cel mai usor lucru este ca poti minca CIT VREI ( dar la un moment dat se inchide apetitul de la atita carne, o sa vezi ).
Eu am dus-o foarte, foarte usor.
Daca te decizi si mai ai nelamuriri, scrie-mi.

| andreimada a răspuns:

Simplu...Faci sport si nu mananci decat de 2 ori pe zi!

| AndaPandaMaria120819999 a răspuns:

Trebuie sa bei 2-3 l apa pe zi. Dimineata sa ai un mic dejun bogat in proteine, dupa-amiza sa mananci un sandwich cu paine prajita si ceva slab (ca si carne) dar sa ai cascaval sau branza sau un covrig, o placinta.Seara nu mananci deloc si sa bei 1-2 pahare de lapte inainte de culcare. Eu zic ca nu este greu.Norochappy

| Eduard_Ivanov_1999 a răspuns:

Mergi la sala in fiecare zi si maninci mai putina paine chiar deloc

| Scorpan_Diana_1998 a răspuns:

Cu chefir! manici putin, faci sport si bei chefir! e ft eficient matusa mea a slabit 15 kg itro luna!

Întrebări similare