Ia matalutza eine bitzgly cu multe rotisoare si pui raportul cel mai greu, adica mare la pedala, si cel mai mic la roata spate, si da-i bataie! Sa vezi numai cum ajungi leoarca! Slabesti garantat, si mai rapid! Eu fac si dimineata si seara 10 km, si n-am treaba, ma mentin, si (a)dorm ca un bebe! Bafta! Sa-mi scrii dupa o saptamana rezultatul!
Mancare cu grasimi si fainoase mai putina, vitamine naturale si apa multa (fructe & legume proaspete, min. 1 litru de apa baut pe rand, dimineata pe nemancate, pana se termina, dupa care poti manca cate putin).
In plus, miscare multa pe jos, jogging, eventual si alte sporturi.
Cauta reteta cu care a slabit Nicoleta Luciu, dar e periculoasa ca destabileste metabolismu, cred ca e cam mult sa slabesti 5 kg intr-o luna, medicu mi-a spus ca nu e bine sa slabesti mai mult de 3 kg intr-o luna pentru ca dupa ce termini cura vei pune inapoi, mi-a recomandat legume, fructe, lapte degresat, branza de vaca slaba, carne de pasare vita si peste doar la gratar restul sport, fara paste fainoase, prjeli si carne de porc. Mai exista reteta dr GABRIELA MAN e reteta prin care a slabit Teo si s-a mentinut. Ai nevoie de vointa.
Mananci dimineata si la pranz, nu mai mananci de loc dupa ora 6. Renunti la dulciuri, bei cate un pahar de apa plata cu lmaie cu jumate de ora inaintea meselor, Paine foarte putina, faci cel putin jumatate deora pe zi miscare.
Cosider ca practicarea unui sport te poate ajuta sa slabesti, chiar si simpla alergare daca este practicata constant(4-5 ori pe saptamana) poate fi de mare ajutor.
Bună.
Scoate din alimentație pâinea albă (o felie de pâine integrală pe zi este recomnadată, conține fibre), fructe dimineața, supe și carne friptă/fiartă la prânz, seara până în ora 18 lactate degresate, legume proaspete.
Le prepari după bunul tău plac să dea bun la gust, fără prăjeli.
TOATE ÎN CANTITĂȚI MICI.
Poți consuma și dulciuri, ciocolată amăruie nu mai mult de 3-4 cubulețe pe săptămână, o înghețată, ceai îndulcit cu miere și garnisit cu o felie / două de lămâie face minuni.
Sucuri naturale făcute în casă, evită grăsimile de orice fel, acidul, mesele copioase.
Treci în program și activități sportive, de 3-4 ori pe săptămână. Începi cu exerciții ușoare (încălzirea), apoi progresiv crești numărul de exerciții, în medie trebuie să faci mișcare în jur de o oră, oră jumătatepe zi; saună - elimină toxinele din organism.
Somn de 7/8 ore.
Sfat: pentru o sănătate fără probleme așa ar trebui să ne alimentăm cu toții.
Succes.
Pa, pa.
Eu sunt de parere ca daca vrei sa slabesti reusesti! cum? foarte simplu
eu am slabit intr-o luna 4 kg si am ajuns la cantitatea dorita 53 de kg
n-am mancat seara, mancam o felie de paine max 2 pe zi paine neagra categoric nu alba normal e 2 litri de apa plata pe zi sa bei, dar si daca bei un litru e destul, multe fructe in afara de struguri si banane mananca des dar putin nu mult si rar
carnea fiarta, nu prejeli si scoate-ti din alimentatie ciocolatiile, culcurile in mare parte si cipsurile
Succes tuturor care vreti sa slabiti, ascultati-mi sfaturile si o sa reusiti