Este foarte periculos sa slabesti mai mult de 3, 4 kg pe luna. Poti slabi numai cu regim alimentar echilibrat si miscare.Regimul trebuie tinut toata viata, altfel grasimea revine in forta. Mira
Eu zic sa va potoliti cu slabitul asta...lasati complexul asta la o parte...mai bine va acceptati asa cum sunteti, nu este nici o tragedie...nu de alta, dar slabitul in exces duce la alte boli...
Principalul este sa slabesti sanatos. Incepe prin a-ti rescrie regimul alimentar, reducind consumul de grasimi. Pune accent pe salate, fructe, casuri si desigur sa nu uitam de miscare, miscare si iar miscare.Este foarte important ca, dupa ce luam masa in nici un caz sa nu ne culcam pentru a odihni mincarea, iar cina trebuie luata cu 3 ore inainte de culacare. Bafta!
Pai daca nu mananci mai mult de 1200-1500 kcal pe zi, daca bei apa multa si daca faci in fiecare seara abdomene, genoflexiuni, ridicari... apar rezultate.Nu te astepta sa slabesti in 1 saptamana, caci scapi de vreo 2-3 kg in 4, 5 saptamani. Daca stai la bloc poti urca scarile in loc de lift.Mananca putin la masa si daca poti nu manca dupa ora 6. mie mi-a mers acum am 1, 68 si 50 kg si inca tin "modul asta de viata". Nu de alta dar asa am vrut eu.Si am dat jos 10 kg in 4 luni.Noroc!
Am gasit pe internet foarte multe diete, dar am urmat o dieta buna pe http://buythermacuts.ro
Sincera sa fiue eu am slabit 5 kg intr-o luna si inca as mai vrea macar 10 kg.Eu am facut miscare si am baut ceai verde. fara indulcitori etc.Nu mancam decat o salata pe zi si alergam pana nu ma mai tineau picioarele.In 2 saptamani 5 kg...Si mai vreau...
Eu asa am facut tu poti sa mananci mai mult sau sa renunti la ceai verde. Dar la exerciti in nici un caz.
Bafta!
Mananca sanatos ( pere, pere, banane...) bea multa apa, gimnastic si sa nu mai mananci dupa ora 18:00