| rusnacvalentin a întrebat:

Cum sa te lasi de fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Sincer doar cu vointa si eu sunt fumatoare dar mie imi lipseste vointa laughing am incercat si cu tigara electronica si cu chipsuri si nu am reusit si cand am vrut sa renunt pur si simplu, nu puteam dormi noaptea si deveneam nervoasa, ma certam cu toata lumea din nimicuri si asa mi-am pierdut putina vointa pe care o aveam, dar sa stii ca numai asa te poti lasa. daca reusesti, felicitari sunt putini care merg pana la capat!

| DjBl3ndar a răspuns:

Poti inlocui tigarile cu :
- cipsuri
- covrigei
- saratele cu chestii din astea

Dar ori cum nu te poti lasa de odata :
In fiecare zi fumeaza cu cate una mai putin.

Dper ca te-am ajutat.Bafta!

| LIvIU_4099 a răspuns:

1.arunca toate pachetele de tigari, brichete, tot tot
2.cauta mai departe pe google, ceva nu stiu...nu am fumat niciodata

| h3r a răspuns:

Intrebarea asta mi-o pun si eu laughing. Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, poate la tine merge tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vointa nu poate fi inlocuita de nicio guma cu nicotina, plasture, metoda minune... trebuie vointa, eu n-am mai fumat de 2 luni jumatate, si pofta se reduce pe zi ce trece

| Carmy21 a răspuns:

Pai incearca cu tigari electrice, incearca sa reduci adica tot mai putine tigari asa incet. Sper sa te ajute happy. Funda? happy

Pentru a renunta la Tutun trebuie sa ai vointa si mai stiu eu un truchappy
Bagi o tigara in lapte apoi o scoti o lasi sa usuce apoi o fumezi din clipa cand tragi primul fum ti`se va lua de tutun de tigari te va scabi pana si mirosul de fum Succes!

| Alex_1450 a răspuns:

Nu mai fumezi 1 an 2 sau chiar mai mult si dupa aia ai sa vezi ca va fi mult mai bine. funda!

| AppleTime a răspuns:

Incearca tigarea electronica, dar una de calitate nu toate panaramele la 20 de lei. La o luna deja simti ca nu mai iti vine sa fumezi.

| HelloMyNameIsBrilliant a răspuns:

Cand iti e pofta de o tigare, mananca un caramel, o bomboana iti ia pofta de fumat, si asa incetul cu incetul nu o sa m.ai a.i pofta!

| Swagg a răspuns:

Pai eu is fumator inarait am fumat 3 ani la rand, m-am lasat cam un an asa, dar prietenii mei ma tot bateau la cap. Fumeaza ma trage un fum asa la stou. Si am tras un fum la misto, si de atunci iar m-am apucat de fumat am un an si ceva de cand m-am apucat iar de fumat.big grin. Sfatu meu este, sa incerci sa te feresti de aia din juru tau care fumeaza, sa iti ei cv de mancare, sa nu te mai gandesti la fumat.Sau rarestele cate una pe saptamana, la 2 zile. big grin Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Swagg a răspuns:

Pai... incearca sa le raresti.Atata tot big grin

| Sunn a răspuns:

Prin vointa. happy Mie poate mi-e simplu sa spun, pentru ca eu nu am acest viciu, insa totusi cred ca vointa este singurul lucru de care trebuie sa tragi.