Trebuie sa consultati medicul de familie pentru a va da un diiagnostic. Un leac natural, masati picioarele cu uleiuri esentiale de menta, chiparos sau lavanda, cu actiune relaxanta, racoritoare si descongestionanta.Tratati intii talpile, degetele, continuind cu gambele pana ajungi la nivelul genunchilor.
Foloseste ciorapi compresivi. eu ii folosesc in fiecare zi deoarece ma dureau inainte picioarele din cauza muncii pe care o fac. sunt indicati pentru dureri de picioare, varice, stimularea intoarcerii venoase, tromboflebita, celulita. ti-i recomand si tie pentru ca sunt buni. eu i-am gasit pe un site online de tehnica medicala, comanda se poate face online si produsul ti-e adus acasa. aici se gasesc ciorapii(si pentru barbati si pentru femei): http://www.tehnica-medicala.ro/......gories.php
am intrat si eu zilele trecute sa vad ce produse mai sunt si am vazut si un aparat de masaj pentru picioare, la categoria ingrijire personala. sper ca ti-am fost de ajutor.multa sanatate
Fara prea multa sare, incearca sa stai intinsa cu picioarele mai ridicate decat nivelul inimii.numai bine!
Alexandra18000000 întreabă: