| sergiu2525 a întrebat:

Cum sa va explic...am un fel de coaja tare in ureche care arata foarte urat de aproape si se poate observa usor, unele sunt vascularizate, altele le mai scot, oricum creste un invelis foarte gros si trebuie zgarmat.mama mi-a zis sa nu ma mai zgarm si sa folosesc betadin, o perioada a mers dar tot imi cresc astfel de coji. un ceai de musetel ar face bine? sau altceva numai fara medicamente

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la ORL-ist, ca nu iti trece cu tratament "dupa ureche".

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic ORL-ist.

| machupicchu a răspuns:

Urgent la medicul ORL, precum si la medicul dermatolog... in acelasi timp, pentru confirmarea diagnosticului. La dermatologie solocita analizarea in laborator a cojilor respective pentru siguranta diagnosticului, precum si pentru stabilirea sigura a tratamentului adecvat...sanatate.

| mami a răspuns:

Eu sunt de parere sa consultzi un dermatolog

| bunicuta55 a răspuns:

Poate fi psoriazis incipient...deci urgent la dermatolog