Hey! Cel mai bine ar fi sa consulți un dermatolog. doar el Îți poate spune ce tip de piele ai și sa Îți recomande o crema speciala. nu asculta ce spun alții pentru ca nu ai de unde sa ști dacă au același ten ca al tău Și poți ajunge mai rău. Și eu am avut aceeași problema anul trecut dar am vb cu ai mei și m au dus la dermatolog. Mi a recomandat 2 geluri și o crema cu care m am dat timp de 3 luni. După o luna s au văzut rezultatele iar acum nu mai am deloc acnee. Un tratament naturist care merge pentru aproape orice tip de piele ar fi masca de argila. Fa ți o data la 2 săptămâni. Îți usucă coșurile și lasă efectul de piele catifelata. O colega care nu avea de loc coșuri și are fata perfecta mi a zis ca își da cu dusul direct pe fata. Astfel apa intra cu putere în pori și elimina praful care produce acneea. Dar cel mai important vorbește cu dermatologul!
Ti-ai făcut analize? Poate ai un stafilococ. E si asta o cauză.
Trebuie să îți faci timp si pentru față, nu doar pentru corp.
Du-te la medicul de familie să îți dea trimitere. E gratis și e dreptul tau. Te duci la clinici particulare cu ea, nu in clinici de stat.
Fără analize de sange nici dermatologul nu spune prea multe decât chestii generale
anonim_4396 întreabă: