Avand in acest moment varicela, nu ti se pot administra antibiotice.
Asadar, recomand 2-3 cani de ceai pe zi, caldut, de tei, sunatoare sau musetel, indulcit cu miere de albine si multa zeama de lamaie.
Mierea de albine este antibiotic natural
Iar lamaia este ca un anestezic pentru gat, amelioriand durerile.
Cand ai amigdalitele inflamate, nu bea sau manca nimic fierbinte sau rece, doar caldut.
AMIGDALE! Amigdalita e inflamatia AMIGDALELOR! Nu poti sa scapi de amigdalite. Le poti scoate prin operatie, dar dupa aia o sa racesti direct la plamini, ceea ce e mult mai nasol. Stai calm, ca nu degeaba le ai. Se umfla, se dezumfla, trece.
Aveam și eu probleme cu amigdalele Medicu mi-a dat tonsilotren pastile Doar ca a mele erau umflate și cu puroi pana la urma le-am scos Încerca pastilele astea Pe mine m-au ajutat la încept
"nu ti se pot administra antibiotice... Mierea de albine este antibiotic natural" LOL!
Poti sa iei pastile de acelea pentru supt 2-3 pe zi la o diferenta de cateva ore intre ele, dupa ce le sugi (nu radeti) nu mananci, nu bei 30-60 de minute, sunt foarte multe din gama : faringo sept, Hexoraletten.
Nu stiu daca exista vreo contraindicatie dar seara inainte de culcare poti sa bei un plic de faringo hot drink.
E drept caci cand sunt inflamate si dor ai nevoie de tratament, ceea ce ti-am propus eu si ceilalti de pe forum (mai putin extractia amigdalelor!) este un tratament usor, dar care v-a ameliora problema si durerea in gat.
FRATILOR LA O DURERE DE GAT VOI RECOMANDATI SCOATEREA AMIGDALELOR? DACA VA DOARE PICIORUL IL TAIATI?
Amigdalita este boala si amigdale sunt organele. Gargara cu petrol lampant si sare. L-am facut eu cu rezultate excelente acum peste 50 de ani.
anonim_4396 întreabă: