| Salieri a întrebat:

Cum scap de "amorteala" dupa operatie?

Treaba sta in felul urmator, am avut acum 1 an si jumatate operatie la plaman, am avut pneumotorax, taietura este intre pectoralul drept si dorsalul drept, mai jos putin de subrat. Operatia a fost ok, numai am probleme la plaman, problema este ca inca mai am o mica parte a pieptului amortita, langa abdomen si pieptul inferior. Uitati-va aici in poza va rog: http://i44.tinypic.com/2uthpn7.png

Am avut si dorsalul drept amortit dar acum numai il am aproape deloc. Asa a fost de fapt si pieptul, era rau de tot, insa de vreo 7-8 luni incoace numai simt nici o schimbare. Simt usor si putin umflata zona aia, nu rau.

Ce as putea face sa scap de chestia asta? Doctorul mi-a zis mai demult sa incerc cu anti-inflamatoare, mi-am dat cu Clafen, a trecut pana la un anumit nivel, dupa care nimic.

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Nicoleta_Troncea_1970 a răspuns:

Eu am ramas cu o amorteala la picior(deasupra genunchiului)dupa ce mi-au desfundat stenturile de la inima, cam 2 ani apoi mi-a trecut.Nu m-am dat cu nimic