| BebeClown a întrebat:

Cum scap de aripioare, sa am picioarele mai frumoase, fara celulita.video ceva cu exerciti.nu stiu.VA roog sa-mi spuneti ca acum a venit vara si desi nimeni nu mi. a zis, mie mi se pare ca am picioarele butucanoase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Daca nu ti-a spus nimeni, inseamna ca nu e adevarat. Dar nu sunt aici sa comentez asta.
Daca vrei sa slabesti, alearga in fiecare dimineata, pe stomacul gol, si fa aerobic: http://www.youtube.com/watch?v=f5RXxmdCwlY
funda?

| ellaella13 a răspuns:

Nu stiu cum sa scapi de celulita, insa pentru picioare frumoase si fine acum ca tot a venit vara amesteca zat de cafea, zeama de lamaie si niste miere apoi date pe picioare.chiar da rezultate.si eu am incercat

| AvalohAlyn a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa faci antrenamente cardio.Deci poti incerca la bicicleta medicinala sau reala nu conteaza.Bicicleta te ajuta sa-ti dezvolti muschii picioarelor si sa scapi de grasimea de acolo dar mai ales te ajuta sa pierzi si caloriile ceea ce e foarte important.Succes

| Zuzy244 a răspuns:

Gaseste si tu un sport pe placul tau happyEu de exemplu fac karate si faci foarte multa miscarewinkingAbdomene genoflexiuni flotari si multe alte chestiihappydaca nu vrei poti sa alergi prin parc vreo 1 h dimineata si 1 h seara dupa scoala poti sa iti iei si prietenii le spui sa iasa si ei la o miscarewinkingO sa slabesti si o sa faci muschi la picioarehappySPer ca te-am ajutathappyFundita?:*