Urmele de cosuri sau petele alea mai inchise la culoare, nu? Asa am si eu...si am inceput sa folosesc crema de galbenele...si e chiar buna. Deja o folosesc de aproximativ 2-3 saptamani si se vad rezultate. Daca ai tenul gras nu iti recomand crema pentru ca e foarte grasa.
Sper ca te-am ajutat. Pentru mine crema de galbenele e foarte buna. O zi buna:*
Prepara o masca din tarate de grau si ulei de catina! Cand o aplici, maseaza usor pentru o exfoliere lenta.Clateste fata si apoi aplica ulei de migdale dulci!
Fa'ti un peeling cu crema
eu am facut cu laser si mi-a trecut
dar te poate ajuta si o crema
Pe cale naturala nu stiu dar e o crema foarte buna "Shinoren " o gasesti la ori ce farmacie e pentru adolescenti nu e foarte scumpa sper ca te.am ajutat bye
Fierbe niste apa pun intr'un vas mai mare, si pune 2-3 plicuri de ceai de musetel. Stai cu fata deasupra vasului cu un prosop pe cap sa nu lase aburi sa se imprastie in jur. Iti curata fata foarte mult.
Sapun+apa ffff rece in fiecare dimineata si seara...la mine s-au vazut rezultatele dupa aprozimativ 3 zile...
Boreade 12, Glyco a, Isotrexin -agresiv, Skinoren ( una din ele)+crema hidratanta +protectie solara dimineata 30 spf - tratament minim 4 5 6 luni, stiu ca nu suna incurajator dar nu ai ce face, dc te duci la dermatolog la fel o sa iti spuna