anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de cosuri, am 24 de ani si inca am multe cosuri desi imi ingrijesc fata. Nu ar fi trebuit sa dispara deja?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Este important sa te programezi la un consult la dermatolog care poate diagnostica exact de ce iti apar cosurile si care este cel mai portivit tratament!
De asemenea, bea multa apa plata, fara sucuri acidulate!
Produsele cosmetice de calitate sunt esentiale pentru a fi fericit/a cand te privesti in oglinda!

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Un tratament ieftin (10 RON) costa acum nu mai stiu exact cit costa: tinctura de propolis si mibazon (unguent pe care il gasiti numai la farmaciile veterinare laughing, acest tratament este recomandat o perioada de 10 zile apoi ai sa vezi cum tenul ti se curata, sau mai poti da cu un betisor de urechi inmuiat in acea bautura de bitter suedez, tamponezi usor de4-5 ori pe zi.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Tratament cosmetic + ingrijirea in continuare a tenului.
Daca nici asa nu trece incearca sa faci o vizita unui medic dermatolog care sa iti prescrie niste pastile gen...anticonceptionale

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Consulta un dermatolog si eventual daca e necesar un endocrinolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde si de organismul tau! nu la toti este la fel. Trebuie sa ai mare grija de fata ta! si nu asculta toate porcariile ce ti le spun prietenii sau oricare! du-te si consulta un dermatolog si el sigur te va ajuta! BAFTA...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da dar asta inseamna caq ai fata foarte fna si sensibila si cand pleci ziua pe afara e mult praf si de acea se produce acnea sau daca nu poate ca inca nu esti dezvoltata cum trebuie iti recomand sa iti cumperi de la farmacie un produs cu ar finivea care costa 12lei e foarte bun pentru ten mixt si gras cam atat am avut sa iti spun papa