O metoda ar fi lamaia. E acida si usuca cosurile, am auzit si de o combinatie mai ciudata dar care se pare ca da roade.Lamaie cu zahar.
Am eu cateva!
Coaja de portocala:rade coaja de portocala, amestec-o cu apa, aplic'o pe zonele afectate de acnee! deci trebuie sa fie ca o masca!
lamaie:aplica regulat pe cosuri suc de lamaie, apoi stai o ora sa actioneze. Dupa spala'te cu apa calduta!
Usturoi:freaca zonele afectate de acnee cu usturoi crud!
castraveti:stai 15-20 min cu castravete ras pe fata, ochi si gat, dupa care indeparteaza-l cu apa calduta!
FoonditZza?
Bunicumiu imi zicea sa ca atunci cand ai cosuri multe pe fata te dai cu urina ta. Cica stai 3-4 minute cu urina pe fata si dupa aia te clatesti.
Cel mai bun sfat este sa te duci la farmacie si sa cumperi zineryt, este in jur de 34 lei dar poti sa il iei gratis cu o reteta de la medicul de familie
Eu mi-am luat Zineryt si a funcionat Daca te duci la medic ti`l prescrie si il iei compensat, asa il cumperi cu 34 lei Dar chiar merge, nu incerca cu tot felul de creme de la Avon, Oriflame sau alte c****ri ca nu o sa mearga si or sa iti apara mai multe si nici mastile cu fructe nu dau roade degeaba ziceti voi :-J avem cosuri pentru ca suntem adolescenti, si atata timp cat nu le stoarcem, or sa treaca si pe la 20 de ani n`o sa mai avem