Buna!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!
Hello! Am abia 11 ani si nu prea pot folosi masca de fata. AliceHoffler nu ma machiez. N-am vazut in viata mea font de ten. Sper sa ma ajuta apa si sa tin un cub de gheata pe cos. Pa! PA!
Este foarte bun ghimbirul...il aplici pe fata curata si freci timp de 5 10 minute. dupa care clatesti...mai este bine sa tii un cub de gheata pe cos. Inainte sa coaca( 10 minute de mai multe ori pe zi)
Sper ca te-am ajutat
Am vazut niste chestii la dr oz..pe mine m`au ajutat in anumita masura....incearca zeama de lamaie, seara inainte d culcare pasta de dinti peste cosuri si lasi toata noaptea ca se usuca..la mine a mers si cu masti cu argila naturala, se gasesc la farmacie...
Ar mai fi :masca naturala din miere, zeama de lamaie si cafea, e buna ca e abraziva
Si incearca si ceai de 3 frati patati.
Sper ca te-am ajutat!
Depinde de ce cosuri vorbim. Cosurile pubertatii vin si trec neasteptat, fara vreo interventie, pe cand cele care raman si dupa perioada pubertatii sunt mai greu de oprit, mai ales ca pot fi cauzate din mai multe motive, de la sensibiliatea pielii pana la stres. Iti recomand o vizita, nu mai mult, la un dermatolog. Eu unul, dupa am incercat de la Pasta de dinti pana la Zinerit si alte cateva atrocitati, am aflat de la dermatolog ca majoritatea sapunurilor din comert sunt prea grase pentru pielea mea asa ca mi-a recomandat sa ma spal doar cu apa si sa frec bine; lucru care chiar m-a ajutat. Spor!
In caz ca te machiezi, renunta la machiaj(fondul de ten).
Aceasta e varsta. Daca nu trec nici dupa ce renunti la machiaj...asteapta un timp..Sau du-te la un dermatolog si iti va recomanda creme(asta fiind ultimul pas, cremele, chiar daca nu vrei sa folosesti..trebuie).
ioniiiiiM întreabă: