Buna, Critical!
Zineryt este cel mai bun tratament la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!
P. S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Pai eu am folosit si folosesc o solutie de la farmacie se numeste zinneryt si mi se pare foarte bun nu prea mai am cosuri tinand cont ca nu l folosesc de mult timp
Buna. Parerea mea e sa nu te mai agiti atat pentru cosuri, toti adolescentii au asa ceva, cu timpul vor disparea de la sine. Ai grija sa nu ii storci, pentru ca vor ramane urme. In perioada pubertatii toti suntem plini de cosuri. Deci fii multumita cu ceea ce ai, cosurile vor disparea, sanatatea e mult mai importanta.
Crinu daca tu ai folosit cutitul pe "vremea ta" atunci se explica multe bft. restul mersi de sfaturi.
Am avut aceeaşi problemă. Deşi nu e recomandat, am început prin a stoarce coşurile, apoi, ca să se usuce şi să se decoloreze petele, foloseam zeamă de lămâie pe care o lăsam să acţioneze 30 de minute. Săptămânal, foloseam şi o mască de argilă cu apă. Ştiu că se prepară în farmacii o cremă antiacneică pe bază de argilă - e destul de eficientă în a usca acele coşuri. Încă nu am găsit o metodă prin care să nu mai apară câte unul.
Mai se poate.cu cutitul. le tai de la nivelul umerilor, cu tot cu purtator.si pui altul fara cosuri.adica de cand e lumea lume, adolescentii au cosuri, toti si toate vor sa scape de ele, dar nu s-a reusit pana acum mare lucru.cu toata medicina asta care se bate cu pumnul in piept ca ea stie.sant chestii naturale care trec de la sine.rabdare.
Buna critical legat de cosuri si eu am avut aceasta problema acum cateva luni eu am recurs la urmatoarea solutie dimineata la pranz si seara ma dadeam cu spirt pe cosuri si apoi cu pudra si a functionat nu mai am nici un cos dar ai grija cu pudra sa nu o inghiti sau sa o inhalezi(daca inhalezi multa pudra sa nu iti faci probleme ca a intrat umic de pudra in nas o sa stranuti 1-2 si atat) caci poti sa te sufoci
xXx3оЛуШкАxXx întreabă: