| alecs_6027 a întrebat:

Cum scap de cosurile de pe fata?sad...nu sunt multe... dar important e ca sunt acolo...si nu mi plac.:-s...am incercat mai multe metode si cateva chiar au reusit sa diminueze... dar cand vine vara. apar iar...as vrea sa vad si cateva sfaturi de la voi.multumesc:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mergi la un medic dermatolog și analize de sânge, poate indica o infecție a pielii.
Sfat: nu pune mâna murdară pe față.
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Spalate pe fata cu ceai de galbenele, si dati cu crema tot de galbenele pe fata in fiecare zi pana scapi de ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o cumnata care a trecut prin asa ceva si s-a dus la medic i-a facut analizele toate care au esit nune in afara de analiza la fier care ii arata o scadere. i-a dat sa ia citeva luni cite o pastila de fier pe zi si imediat i sa curatat tenul.acum arata foarte bine.mergi la medic.