| JeSuisElle a întrebat:

~Cum scap de dependenta de dulciuri?
Nu am nevoie de rigim deoarece nu am probleme de greutate, dar imi e frica sa nu i-au kilograme in plus de la dependenta de dulciuri pe care o am de vreo luna sau mai mult laughing
~Cum scap de celulita? Vreo crema ceva? Tin sa spun ca am relax and tone. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Cookie21 a răspuns:

Pentru dulciuri. Nu stiu. Nu mai cumpara dulciurile laughing

| DaSh4You a răspuns:

Salut! Daca vrei sa scapi de dependenta incearca usor usor sa mananci fructe si crede-ma o sa te lasiwinking incat despre celulita incearca mereu cand te trezesti inainte de scoala cu 5 minute sa faci cateva exercitii

| 95Cosmin a răspuns:

Inlocuieste ciocolata cu ciocolata neagra de minim 80% cacao, cumpara ceva fruct dulce gen mere galbene, banane si cand iti e pofta de dulce mananca vreo 2-3 ca sa scapi de pofta. Dupa un timp vei vedea ca nu vei mai avea probleme, spor.

| Raniia a răspuns:

De vina este copilul din tine, caruia, la fel ca celui din reclama pentru Kellogg's, ii plac fulgii de porumb indulciti.Cand vrea ceva, obtine si o obtine indata. Daca vrei sa deti controlul, trebuie sa ti in frau copilul din tine.Hotararile trebuie luate de omul adult.Este vorba de maturizare.