| miruna_9336 a întrebat:

Cum scap de diarie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Jumatate de lingurita de cafea naturala.O mesteci si o inghiti, gustul nu-i prea bun...Dar trece un doi.Sanatate!

| alexgogo a răspuns:

Furazolidon + saruri pentru hidratare.

| ElenaErika a răspuns:

Pai pot sa mananci ou fiert, sau sa pisezi niste pipota uscata de la [cocosi, gaina, de la bunici de la tara] si sa iei cu apa o lingurita
e cel mai bun remediu.winking

| ღSคภ๔яค a răspuns:

E bine sa bei si apa.sau mananca painerolling on the floor

| yonutz_6326 a răspuns:

Mananci prune

| iulia7621 a răspuns:

Cei de menta si sa mananci orez crud

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceaiul de menta (fara zahar) te va ajuta. Poti urma si sfaturile de aici http://www.codrosu.ro/......stipatiei/

| HighDefinition a răspuns:

Furazolidon!

| sufletratacit_1832 a răspuns:

Depinde din ce cauza ai ajuns asa.si eu am avut una cronica.am luat imodium, apoi regim mult orez si conteaza mult stresu care o produce. poate fi o iritatie a colonului care necesita o cura cu Probitice(sunt eficiente). Multe sanatate!

| Faylinn a răspuns:

Furazolidon, smecta, Backerolls, paine prajita, apa fiarta si racita, si orez simplu(sa nu contina nici macar sare). Multa sanatate! La revedere!