Febra musculara apare cand patrunde acid lactic in muschi...
-ia o aspirina
-odihneste-te, stand nemiscat/a
-fa un dus fierbinte dupa antrenament/sport
SPER CA AM FOST DE AJUTOR!
Daca esti major poti lua aspirina.mie imi recomanda antrenoru 2 aspirine odata.eu am 21 de ani depinde cati ani ai tu.
Stii vorba aia: cui pe cui se scoate. Ca sa scapi de febra, continua cu exercitiile. Cand faci febra ia o lingurita de zahar. Bafta!
Nuuu trebuie sa scapi asta e si ideea pffff daca ai febra musculara la abdomen e super eu nici dupa 400 de abdomene nu am avut daca tot ai nevoie de ceva ia un antiinflamator sau calciu lactic app zi-mi si mie cum ai facut rost de febra musculara la abdomen)iti dau funda
Ca sa faci febra eu am facut multe, multe sărituri in lungime, dar sa te straduiesti sa sari cat mai lung
Eu, iau o aspirina si o lingura de zahar si`mi trece in timp redus, dar ceva cu efect imediat, nu cred ca gasesti! Este recomandat sa pui muschii la treaba chiar daca te dor, altfel o sa dureze ceva timp! >
Faci intr-o seara 15 abdomene si in urmatoarea zi 20 de abdomene si deja iti trece.
1)Daca esti la inceputul antrenamentelor este normal sa faci febra musculara, daca ai facut supraantrenament, fa exercitii cardio si ia o zi de pauza in care sa te hranesti corespunzator, in special proteine
2)A 2-a solutie este sa mananci ceva dulce, dar nu sunt sigur ca functioneaza
Facand cat mai mult sport chiar daca aio febra. Asa scapi de ea. Crede-ma sunt sportiva si stiu despre ce vrobesc :*:X
Ba ****, eu am zis aspirina, la misto, stiu ca aia se ia cand ai febra, dar nu feba musculara, care este cu totul altceva .cum dreacu sa iei aspirina. febra ai facut-o pentru ca inceputdintr-o data cu un numar mare execitii, se incepe incetul cu incetul, pas cu pas, pana ajungi la numarul dorit de repetari, serii si ***...si asta cu febra. daca vrei sa ai un abdomen frumos, gen alex velea sau dudu, suferi
Salut DrMeow,
Am scris un articol interesant despre febra musculara, ce este, de ce apare, si cum poti sa scapi de ea.
Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/febra-musculara-ce-este-si-cum-scapi-de-ea/
Febra musculara in general trece cu exercitii fizice care implica folosirea extenuanta a muschilor in cauza. Aspirina de asemenea poate fi de folos.
Am 14 ani si am pectoralii si abdomenul format...
Sunt in clasa a VII-a
Asta are 20 de ani si nu are abdomen am ajuns sa fac 600 de abdomene dintr-o data
Ori stai in pat si zaci ca o pruna stafidita, ori faci mai mult sport. Iti recomand a 2-a optiune. Funda?
Pui o punga cu geata sau un prosop umed pe abdomen, si il tii vreo 2 min si iti trece
Deeaandreea9156 întreabă: